Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Μάρτιο θα ξαναδούμε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό στο σανίδι

Το Μάρτιο θα ξαναδούμε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό στο σανίδι

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dreamonline, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ρωτήθηκε αν θα τον ξαναδούμε στο σανίδι και απάντησε τα παρακάτω:

«Ναι, έπαιξα και θα ξαναπαίξω! Και μάλιστα αν θέλετε να ξέρετε συμμετέχω σε πρόβες για την επόμενη παράσταση που θα ανεβεί τον Μάρτιο κάτω στη Θεσσαλονίκη, στην πόλη. Για μένα είναι πραγματικά ψυχοθεραπεία, το να μπαίνεις σε κάτι ομαδικό, να οικοδομείς κάτι τέτοιο. Το θέατρο είναι μια διαδικασία κάθαρσης!»

Στην πόλη κάτω στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο, λοιπόν, η νέα παράσταση στην οποία θα συμμετέχει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, οπότε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα παράταξη και στον ίδιο για το ρόλο τον οποίο θα ερμηνεύσει. Είθε να έχει την ίδια επιτυχία με την προηγούμενη παράσταση, «Η Επίσκεψη της γηραιάς Κυρίας».

Μετά από εκείνην την παράσταση, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε δελτίο τύπου με τίτλο «“Η Επίσκεψη της γηραιάς Κυρίας” άνοιξε θριαμβευτικά την αυλαία της θεατρικής σκηνής του νέου θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης”». Ενάμιση μήνα πριν, στις 12 Οκτωβρίου 2021, υπέστη θριαμβευτική έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας Ευόσμου εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Το Μάρτιο του 2023 ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα συμμετέχει σε νέα παράσταση κάτω στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Μάρτιο του 2023, το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρόκειται να έχει λειτουργήσει στο χώρο της Πολεοδομίας Ευόσμου, γιατί για τη διοίκηση Μανδαλιανού ενάμισης χρόνος είναι λίγος για να διαμορφώσει έναν δημοτικό χώρο προκειμένου να λειτουργήσει το ΚΕΠ και να μην ταλαιπωρούνται χιλιάδες πολίτες.

Ας διασκεδάσουν την ταλαιπωρία τους οι χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Πολιτείας, που πρέπει να τρέχουν σε άλλα ΚΕΠ, πηγαίνοντας να παρακολουθήσουν τη νέα παράσταση του δημάρχου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ