Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά το ΚΕΠ δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι το τέλος του 2022

Τελικά το ΚΕΠ δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι το τέλος του 2022

Τελικά το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου που υπέστη έξωση με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού και που έχει συμπληρώσει 14 μήνες κλειστό, δεν πρόκειται να ανοίξει ούτε μέχρι το τέλος του 2022.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει δώσει αμέτρητες ημερομηνίες για την λειτουργία του, αλλά καμία από αυτές δεν τηρήθηκε. Τελευταία φορά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Νοεμβρίου 2022, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθησε να αφήσει την αίσθηση πως υπάρχει περίπτωση το ΚΕΠ να ανοίξει πριν το τέλος του χρόνου.

Σιγά να μην ανοίξει. Φτάσαμε στα μέσα Δεκεμβρίου, οι γιορτές έφτασαν και σίγουρα η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πρόκειται να ανοίξει το ΚΕΠ ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής που χρειάζεται να τρέχουν στα άλλα ΚΕΠ για να εξυπηρετηθούν. Είναι πιο εύκολο αυτό το ΚΕΠ να το ανοίξει ο Άγιος Βασίλης παρά ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Βέβαια, πλέον το ζήτημα δεν είναι αν θα ανοίξει πριν τα Χριστούγεννα, αλλά αν θα ανοίξει πριν το Πάσχα. Στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει θέμα για τη χορήγηση παράτασης της προθεσμίας της Σύμβασης με τίτλο «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΠ 719Π, ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ».

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα άνοιγε το ΚΕΠ σε 2 μήνες. Τελικά υπάρχει κίνδυνος οι μήνες να γίνουν 22. Σκέτη κοροϊδία. Αυτή η διοίκηση ζητάει την ψήφο των πολιτών για να συνεχίσει όχι να διοικεί αλλά να κωλυσιεργεί και στα πιο απλά έργα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ