Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ15 χρόνια ταλαιπωρίας για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και για τον...

15 χρόνια ταλαιπωρίας για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και για τον αθλητισμό

Τα 15 χρόνια που το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στεγάζεται κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου, δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα μόνο στη λειτουργία του ίδιου του σχολείου, αλλά δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα στον αθλητισμό του δήμου αφού στερήθηκε τους χώρους.

Όπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» ο Αβραάμ Σαπρανίδης, οι χώροι στους οποίους στεγάζεται το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου ήταν αίθουσες γυμναστικής πριν μεταφερθεί εκεί το σχολείο και τους χώρους αυτούς τους στερήθηκε ο αθλητισμός σε έναν δήμο που έτσι κι αλλιώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη αθλητικών χώρων.

Στο δήμο στον οποίον αναλογικά κατοικεί ο νεαρότερος πληθυσμός πανελλήνια, υπάρχει τεράστια έλλειψη σχολικών και αθλητικών αιθουσών. Το 24ο Δημοτικό Σχολείο μεταφέρθηκε κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ προσωρινά, συμπλήρωσε τα 15 χρόνια εκεί (αυτό ήταν το προσωρινό) και υπάρχει ελπίδα πως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα μεταφερθεί στο νέο του κτήριο.

Η μεταφορά του 24ου Δημοτικού Σχολείου κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ έγινε επί διοίκησης Χατζηβρέττα στον πρώην δήμο Ευόσμου. Επί διοίκησης Λαφαζανίδη, στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, το θέμα του 24ου Δημοτικού Σχολείου ούτε που συζητήθηκε. Η διοίκηση Σούλα ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και τη μελέτη για την ανέγερση του 24ου Δημοτικού Σχολείου. Η διοίκηση Μανδαλιανού, που είναι συνέχεια της διοίκησης Λαφαζανίδη, κοντεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της και δεν κατάφερε να πιέσει τους αρμόδιους φορείς για να παραδοθεί το νεοανεγερθέν κτήριο.

15 χρόνια ταλαιπωρίας για την παιδεία και τον αθλητισμό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με τη διοίκηση Μανδαλιανού να έχει δώσει ένα σωρό ημερομηνίες για την παράδοση του σχολικού κτηρίου, οι οποίες φυσικά δεν τηρήθηκαν.

Κιμ. Ο.

(Την ευθύνη του κειμένου την έχει ο διευθυντής της «Αγκίδας» για όσους θέλουν να παραπονεθούν και να απευθυνθούν σε κάποιον προσωπικά)

(Η λογοκλοπή είναι η πιο χυδαία κλοπή)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ