Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θεωρεί ότι τα ΕΛΠΕ θα τον βοηθήσουν στην επανεκλογή...

«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θεωρεί ότι τα ΕΛΠΕ θα τον βοηθήσουν στην επανεκλογή του»

Σφοδρή επίθεση, από την ATLAS τηλεόραση και από την εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήλογλου και Χρήστο Τσαλικίδη, εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου στη διοίκηση Μανδαλιανού και στο δήμαρχο προσωπικά για τη διαχείριση του προβλήματος της δυσοσμίας. Ο κύριος Αντίνου είπε ευθέως πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι ο δήμαρχος, με βάση τη στάση του απέναντι στα ΕΛΠΕ, θεωρεί συμπαίκτες του τα ΕΛΠΕ, επειδή περιμένει ότι θα τον βοηθήσουνε στον προεκλογικό του αγώνα. Είπε συγκεκριμένα ο Χρήστος Αντίνου:

«Η δυσοσμία είναι ένα θέμα δυσεπίλυτο, δηλαδή δεν είναι κάποια Δημοτική Αρχή που θα έρθει και θα το λύσει ως δια μαγείας. Απλά οι πολίτες όταν ψηφίζανε το σημερινό δήμαρχο, επειδή ήτανε γιατρός θεωρούσαν ότι ένας γιατρός θα κάνει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Το πρόβλημα σήμερα με αυτή τη Δημοτική Αρχή είναι ότι δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα, δηλαδή δεν κάνει ούτε αυτά που κάνανε οι προηγούμενες διοικήσεις, που τις κατηγορούσαμε ενώ έκαναν και κάτι, προσπαθούσανε τέλος πάντων να διαμαρτυρηθούν, να φέρουνε κάποια ζητήματα προς συζήτηση στο τραπέζι με τα ΕΛΠΕ. Εδώ βλέπουμε μία πλήρη συνεργασία, να μην πειράξουμε τα ΕΛΠΕ.

Μέλημα του σημερινού δημάρχου είναι να μην πούνε τίποτα τα ΕΛΠΕ εναντίον μας και προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι τα θεωρεί συμπαίκτες στις επόμενες εκλογές, αφού δεν έρχεται σε καμία αντιπαράθεση με τα ΕΛΠΕ, θεωρεί συμπαίκτες τα ΕΛΠΕ, ότι θα τον βοηθήσουνε στον προεκλογικό αγώνα. Από τη στιγμή που οι πολίτες του τόπου διαμαρτύρονται έντονα και δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή και η Δημοτική Αρχή συμπράττει με τα Ελληνικά Πετρέλαια, άρα τα θεωρεί συμπαίκτη στις επόμενες εκλογές, ότι τα ΕΛΠΕ θα τον βοηθήσουν στην επανεκλογή του. Προφανώς αυτό γίνεται. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Δεν έχει κάνει τίποτα τα τρεισήμισι χρόνια. Ακόμα και τις μετρήσεις που είχε, γιατί υπήρχε μία ιδιάζουσα περίπτωση με την εκλογή του κυρίου Μανδαλιανού. Ο κύριος Σούλας είχε κάνει καταγγελίες, αλλά ο κύριος Σούλας όταν βγήκανε πια οι μετρήσεις απ’ το ΑΠΘ που αποδείκνυαν ότι η ρύπανση προέρχεται από τα Ελληνικά Πετρέλαια, άλλαξε η διοίκησή του. Τις μετρήσεις αυτές ο κύριος Μανδαλιανός τις είχε πια στο χέρι και μπορούσε πια να κινηθεί σε ένα άλλο επίπεδο. Κι όχι μόνο δεν κινήθηκε, άφησε να περάσουν τρεισήμισι χρόνια και μας λέει στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές ότι “εγώ θα κινήσω κάποιες διαδικασίες να ξανακάνω μετρήσεις για να δω από που προέρχεται η ρύπανση”.

Ο κύριος Αντίνου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για τη δυσοσμία αναρωτώμενος τι αντιλαμβάνεται ο πολίτης από όλα αυτά και απάντησε πως προφανώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει να έρθει σε καμία αντιπαράθεση με τα ΕΛΠΕ, γιατί θεωρεί ότι θα τη βοηθήσουν για να επανεκλεγεί.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ