Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ομάδα Λαφαζανίδη παραμένει οριστικά στην παράταξη Μανδαλιανού

Η ομάδα Λαφαζανίδη παραμένει οριστικά στην παράταξη Μανδαλιανού

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αντιδημάρχων για την τελευταία χρονιά της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού, καθίσταται σαφές πως οριστικά η ομάδα Λαφαζανίδη παραμένει στην παράταξη Μανδαλιανού, παρά το ρήγμα που είχε δημιουργηθεί πέρυσι τέτοιον καιρό με την απομάκρυνση του Νέστορα Λαφαζανίδη από την αντιδημαρχεία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Γιατί τελικά η ομάδα Λαφαζανίδη παρέμεινε στη διοίκηση Μανδαλιανού; Ίσως γιατί τελικά συμφώνησαν με το δήμαρχο. Ίσως γιατί κάποια μέλη της ομάδας είχαν ήδη συμφωνήσει με το δήμαρχο να μείνουν και μια αποχώρηση από την παράταξη Μανδαλιανού δεν θα ήταν αποχώρηση ομάδας, αλλά αποχώρηση ατόμων ή και ενός μόνο ατόμου.

Υπάρχει και μια άλλη άποψη που λέει πως οι κινήσεις της ομάδας Λαφαζανίδη για επαφές με παρατάξεις της αντιπολίτευσης ήταν αποπροσανατολιστικές, ώστε να δημιουργήσουν πολυδιάσπαση στις τάξεις της αντιπολίτευσης. Είναι αλήθεια πως κάποιοι αντιπολιτευόμενοι επένδυσαν στην προσχώρηση σ’ αυτούς της ομάδας Λαφαζανίδη και έμειναν στα «κρύα του λουτρού», αλλά οι κινήσεις της ομάδας Λαφαζανίδη δεν ήταν αποτέλεσμα τέτοιας στρατηγικής έμπνευσης.

Η διοίκηση Μανδαλιανού πλέον είναι σίγουρο πως θα πάει στις δημοτικές εκλογές χωρίς να έχει απώλειες σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Από εδώ και πέρα και μετά τον ορισμό των αντιδημάρχων για το τελευταίο έτος της θητείας Μανδαλιανού, αποχωρήσεις από την παράταξη θα είναι πολύ κακή εικόνα για τους ψηφοφόρους, αφού θα είναι ξεκάθαρο πως δεν θα γίνουν σε προγραμματική βάση, οπότε κανένα μέλος της διοίκησης δεν θα προβεί σε τέτοιες ενέργειες καταστροφικές για το προφίλ του και την πολιτική του σταδιοδρομία.

Χ.Κ.

Η γελοιότητα των αποχωρήσεων από την παράταξη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ