Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμαρχοι Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου οι Σταμάτης Διονυσίου και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης!

Δήμαρχοι Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου οι Σταμάτης Διονυσίου και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης!

Το γνωρίζατε ότι ο Σταμάτης Διονυσίου και ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ήταν δήμαρχοι στο δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου; Να είστε σίγουροι πως δεν το ήξεραν ούτε και εκείνοι.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη DION τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη, έκανε τους Σταμάτη Διονυσίου και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη δημάρχους Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου! Πώς το κατάφερε αυτό;

Ξεκίνησε ο δημοσιογράφος να κάνει ερώτηση λέγοντας «Ο δήμος Ευόσμου είχε»! Παρενέβη ο κύριος Αλεξανδρίδης και τον διόρθωσε λέγοντας «Κορδελιού Ευόσμου» και συμπλήρωσε «για την ακρίβεια Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»!

Μετά τη διακοπή του κυρίου Αλεξανδρίδη, ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας πως δεν έκανε λάθος και πως ήθελε να αναφερθεί στο δήμο Ευόσμου και στις μακροχρόνιες διοικήσεις του Σταμάτη Διονυσίου και του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.

Σαφώς και οι Σταμάτης Διονυσίου και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ήταν δήμαρχοι του πρώην δήμου Ευόσμου και όχι του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Δυστυχώς, επειδή έρχονται δημοτικές εκλογές, υπάρχει μία αντίληψη σε ορισμένους πως μαζεύουν ψήφους είτε μακραίνοντας το όνομα του δήμου είτε μετατρέποντας τους δημάρχους Ευόσμου σε δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου. Αυτό που χρειάζονται στην Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού, όπως χρειάζονται και στην Κοινότητα Ευόσμου, είναι έργα και όχι σιδηρόδρομο αντί για όνομα του δήμου.

Οι υποψήφιοι αντί να κοιτάνε να «χαϊδέψουν» αυτιά των δημοτών με κορώνες για δήμο «Ελευθερίου Κορδελιού Διαλογής Πέμπτης Συνοικίας Ευόσμου», ας κοιτάξουν να «χορτάσουν» μάτια των δημοτών με έργα. Εάν το όνομα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γίνει «Ελευθερίου Κορδελιού Χαρμάνκιοϊ Διαλογής Πέμπτης Συνοικίας Ελπίδας Κάτω Ηλιούπολης Νέας Πολιτείας Άνωθεν Περιφερειακής Ευόσμου Κουκλουτζά», ούτε το πρόβλημα της δυσοσμίας θα λυθεί, ούτε το πρόβλημα της σχολικής στέγης θα λυθεί, ούτε και κανένα άλλο πρόβλημα θα λυθεί. Ας τ’ αφήσουν λοιπόν αυτά οι υποψήφιοι, γιατί οι κάτοικοι δεν είναι ιθαγενείς για να τους μοιράζουν καθρεφτάκια με όνομα σιδηρόδρομο του δήμου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ