Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ“ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ”

“ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ”

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 18:00-21:00

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας, η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΚΕΜ και τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού, συνδιοργανώνουν δράση στο πλαίσιο των συμβουλευτικής υποστήριξης ανέργων πολιτών, με τίτλο: “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ”

Η δράση απευθύνεται στο κοινό που αναζητά εργασία και θέλει να δικτυωθεί, μέσω του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, με εργοδότες της τοπικής κοινωνίας.

Επιπλέον, το κοινό θα ενημερωθεί για  τα περιβάλλοντα και  τις διαδικασίες εργασιακής δικτύωσης στην τοπική κοινωνία, την επιχειρηματικότητα, την ένταξη σε Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ.

Η ενημερωτική δράση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου  (ώρες 18:00-21:00) στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα:

Να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις με θεματικές ενότητες:

  • Επιτόπια διασύνδεση ανέργων (προαιρετικά με το βιογραφικό τους) με τους εργοδότες τοπικών επιχειρήσεων
  • Επιχειρηματικότητα
  • Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ
  • Εξειδικευμένοι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήματα

Σκοπός της δράσης “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ” είναι η στήριξη ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας στην αναζήτηση εργασίας και η διασύνδεσή τους με εργοδότες του Δήμου μας.

Σύμφωνα με τους οργανωτές η διανομή ενημερωτικών εντύπων της δράσης, θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης από Στελέχη των συνεργαζόμενων φορέων του Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας Κορδελιού- Ευόσμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου.

Πληροφορίες
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και Παράρτημα ΚΕΜ (Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας οδός Μαβίλη 6-8, τηλέφωνα: 2310758769 & 2310558624 & 2310758926, ώρες 08:00-16:00).

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ