Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα δύο μεγάλα προβλήματα του Ελευθερίου Κορδελιού…

Τα δύο μεγάλα προβλήματα του Ελευθερίου Κορδελιού…

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστας Σωτηράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, είπε πως δύο μεγάλα προβλήματα υπήρχαν στο Ελευθέριο Κορδελιό και αυτά ήταν το Πολυλειτουργικό «Μίκης Θεοδωράκης» και το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας.

Πολύ βολικά προβλήματα, αφού ο κύριος Σωτηράκης συνέχισε λέγοντας πως η διοίκησή του άνοιξε το Πολυλειτουργικό μετά από 11 χρόνια και πως απομένει να ανοίξει το πάρκινγκ. Το ότι το πάρκινγκ θα το άνοιγε η διοίκησή του το πρώτο εξάμηνο της θητείας της και ακόμη δεν το έχει ανοίξει, δεν το είπε.

Όμως ήταν το Πολυλειτουργικό και το πάρκινγκ τα δύο μεγάλα προβλήματα του Ελευθερίου Κορδελιού; Το ότι στο Ελευθέριο Κορδελιό βρωμάει απαίσια σχεδόν κάθε μέρα είναι μικρό πρόβλημα; Το ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού κόντεψε να χαθεί από την ιδιοκτησία του δήμου ήταν μικρό πρόβλημα; Τα χάλια της σχολικής στέγης στο Ελευθέριο Κορδελιό είναι μικρό πρόβλημα; Το ότι δεν μπορούσε ο κόσμος να πάρει οικοδομικές άδειες εξαιτίας μιας παράδοξης χρήσης της οδηγίας SEVESO ήταν μικρό πρόβλημα; Το ότι 61 οικόπεδα του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού βρέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ είναι μικρό πρόβλημα;

Η διοίκηση Μανδαλιανού διαβαθμίζει τα προβλήματα όπως τη βολεύει προκειμένου να πει πως στα μεγάλα προβλήματα έδωσε λύση. Τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο Ελευθέριο Κορδελιό ούτε που τα άγγιξε η διοίκηση Μανδαλιανού, όπως δεν άγγιξε και τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον Εύοσμο. Πάλι καλά που ο κύριος Σωτηράκης δεν είπε πως τα μεγάλα προβλήματα του Ελευθερίου Κορδελιού είναι οι ασφαλτοστρώσεις και τα μερεμετίσματα των σχολείων για τα οποία φρόντισε η διοίκησή του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ