Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε στο 20% δεν υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του δήμου Κορδελιού...

Ούτε στο 20% δεν υλοποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022 του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού εισήγαγε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου, το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 και το έκανε με πολλές τυμπανοκρουσίες για μεγάλα έργα.

Αυτό που δεν είπε η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν πως το Τεχνικό της Πρόγραμμα του έτους 2022 υλοποιήθηκε σε ποσοστό κάτω του 20%, όπως επεσήμανε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

υλοποίησε όχι τις προεκλογικές της υποσχέσεις, τότε που ο κύριος δήμαρχος δεν γνώριζε, όπως ο ίδιος είπε, το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο του Ευόσμου και υποσχόταν να μετατρέψει το υπαίθριο πάρκινγκ σε θερινό κινηματογράφο, αλλά τις γραπτές δεσμεύσεις με το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 για έργα προς όφελος των δημοτών!

Είναι εύκολο να εκτοξεύουμε φωτοβολίδες για σπουδαία έργα που θα γίνουν ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, αποκρύπτοντας από τους δημότες πως οι περσινές φωτοβολίδες για έργα δεν υλοποιήθηκαν ούτε στο 20%.

Μάλιστα τα Τεχνικά Προγράμματα της διοίκησης Μανδαλιανού δεν είναι τα Τεχνικά Προγράμματα του παρελθόντος των πολλών εκατομμυρίων που περιλάμβαναν εκθέσεις ιδεών, αλλά είναι Τεχνικά Προγράμματα μέσα σε στενό δημοσιονομικό πλαίσιο και περιλαμβάνουν μόνο πράγματα τα οποία είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, λοιπόν, δεν υλοποίησε ούτε στο 20% το εφικτό Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 και προσπαθεί να παραμυθιάσει τους κατοίκους με το σπουδαίο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023, το οποίο, να είναι σίγουροι οι δημότες, και πάλι δεν θα υλοποιηθεί ούτε στο 20%.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ