Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού έφερε παραβατικότητα στο δήμο…

Η διοίκηση Μανδαλιανού έφερε παραβατικότητα στο δήμο…

Δήμος Πρωταγωνιστής στο παπατζιλίκι!

Βγαίνει στην τηλεόραση κυρία που θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και που στο παρελθόν συμπορεύτηκε με διοίκηση του ενιαίου δήμου και λέει πως τα τελευταία 2 με 3 χρόνια υπάρχει παραβατικότητα στο δήμο γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη.

Δημιουργεί, δηλαδή, την αίσθηση πως την παραβατικότητα στο δήμο την έφερε η διοίκηση Μανδαλιανού γιατί δεν φροντίζει να αναπτυχθεί ο δήμος, ενώ ο Κυρίζογλου και ο Δανιηλίδης φροντίζουν να αναπτυχθούν οι όμοροι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δήμοι.

Δεν αφήνει κατά μέρος τους Κυρίζογλου και Δανιηλίδη για να μας πει τι έκανε η διοίκηση του δήμου με την οποία συμπορεύτηκε ώστε να αναπτυχθεί ο δήμος και να μην είναι στην κατάσταση που είναι σήμερα;

Είστε κακοφωτισμένος δήμος, επεσήμανε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση πως αυτό ισχύει εδώ και χρόνια! Πόσα χρόνια; Τρία; Πριν τη διοίκηση Μανδαλιανού ο δήμος ήταν καλοφωτισμένος και όταν ήρθε ο Μανδαλιανός άρχισε να σκαρφαλώνει στις κολώνες και να ξεβιδώνει τις λάμπες;

Όσο για το κολυμβητήριο που δεν έχει ο δήμος, μόνο η λέξη «έλεος» ταιριάζει όταν αυτό επισημαίνεται από ανθρώπους που είτε ήταν μέλη παλιότερων διοικήσεων είτε συμπορεύτηκαν με παλιότερες διοικήσεις.

Μεγάλη πλάκα έχουν ορισμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όταν λένε τέτοιες εξυπνάδες. Καλά να τα λένε αυτά κάποιοι 25χρονοι που είτε δεν γνωρίζουν είτε παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν πως για όλα αυτά έχουν ευθύνη και πολλοί που βρίσκονται στην ίδια με αυτούς παράταξη, αλλά να τα λένε και οι 50 plus, οι οποίοι μάλιστα έχουν κάνει διοίκηση ή συμπορεύτηκαν με διοίκηση, πάει πολύ. Δεν είναι ο κόσμος ιθαγενής και αυτοί κατακτητές να του μοιράσουν καθρεφτάκια.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ