Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνταξιοδοτήθηκε η οδός Ιπποδρομίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!!

Συνταξιοδοτήθηκε η οδός Ιπποδρομίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!!

Έχετε δει να συνταξιοδοτείται οδός; Σίγουρα δεν έχετε δει και σίγουρα πιστεύετε πως μία οδός δεν είναι δυνατόν να συνταξιοδοτηθεί.

Κι όμως είναι δυνατόν μια οδός να συνταξιοδοτηθεί και θα έχει την τύχη να την συνταξιοδοτήσει η διαβόητη διοίκηση Μανδαλιανού.

Στη συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου του έτους 2023. Κατά τη συζήτηση του Τεχνικού προγράμματος ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είπε τα εξής:

«Θα δούμε στο Τεχνικό Πρόγραμμα τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου, ένα έργο το οποίο έχει συμπληρώσει 40 χρόνια να μπαίνει στα Τεχνικά Προγράμματα, δηλαδή συνταξιοδοτήθηκε με πλήρη σύνταξη».

Όσοι παρακολουθούν για δεκαετίες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και πιο πριν του πρώην δήμου Ευόσμου, έχουν βαρεθεί να ακούνε κάθε χρόνο στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος για τη διάνοιξη της Ιπποδρομίου. Μάλλον βαρέθηκε και η Ιπποδρομίου να ακούει για τη διάνοιξή της και θα καταθέσει τα χαρτιά της προκειμένου να πάρει σύνταξη από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ