Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο πανέμορφο μπάλωμα της διοίκησης Μανδαλιανού στην οδό Ανδρομάχης

Το πανέμορφο μπάλωμα της διοίκησης Μανδαλιανού στην οδό Ανδρομάχης

Τζάμπα τόση κουβέντα για εκείνο το σημείο του οδοστρώματος της οδού Ανδρομάχης στον Εύοσμο που η διοίκηση Μανδαλιανού το άφησε χωρίς ασφαλτόστρωση επειδή δεν έβρισκε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε τα δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είδε το αυτοκίνητό του να γίνεται πιο διάσημο και από τον Κιτ (τον ιππότη της ασφάλτου), είδε τον εαυτό του να γίνεται διάσημος, μετακίνησε το αυτοκίνητό του και η διοίκηση Μανδαλιανού μπάλωσε την άσφαλτο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε ένα πανέμορφο μπάλωμα, που όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία δεν θα καταλάβει ότι είναι μπάλωμα αλλά θα πιστέψει πως πρόκειται για μια πανέμορφη ασφαλτόστρωση.

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί όμως να βγάλει κέρδος από αυτήν την ιστορία. Μπορεί να προτείνει στον οδηγό του οχήματος, που έτυχε τόσης αρνητικής δημοσιότητας, να θέσει υποψηφιότητας με τη «Νέα Πνοή». Η παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού αρέσκεται να τυγχάνει αρνητικής διαφήμισης, τη θεωρεί μάλιστα πολύ σπουδαία. Ας μην αφήσει λοιπόν την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Κώστας Καρακώστας

Θαυμάστε δείγμα του τεράστιου έργου ασφαλτοστρώσεων της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ