Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘαυμάστε δείγμα του τεράστιου έργου ασφαλτοστρώσεων της διοίκησης Μανδαλιανού

Θαυμάστε δείγμα του τεράστιου έργου ασφαλτοστρώσεων της διοίκησης Μανδαλιανού

Πριν από 15 ημέρες, στις 25 Οκτωβρίου 2022, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημέρωνε πως ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το νέο, ευρείας κλίμακας, πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων – ύψους 4 εκ. € – που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών δήμου Κορδελιού – Ευόσμου 8/21», με στόχο την εκ βάθρων αναβάθμιση του οδικού δικτύου και με πεδίο παρέμβασης 150 δρόμους και των δύο δημοτικών ενοτήτων Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου.

Το δελτίο τύπου φιλοξενούσε και την εξής πομπώδη δήλωση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού: «Το νέο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έγιναν ποτέ στο δήμο μας, έρχεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου και να συμβάλει στην ασφάλεια των μετακινήσεων αλλά και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών. Μεθοδικά και με σχέδιο αλλάζουμε σελίδα στο δήμο μας και δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στους πολίτες».

Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Ανδρομάχης στο πάρκο της Μουσών, απέναντι από το σημείο που υπάρχουν τα όργανα καλλισθενικής γυμναστικής. Έστρωσαν άσφαλτο ενώ στο σημείο υπήρχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και άφησαν το συγκεκριμένο σημείο όπως ακριβώς φαίνεται στη φωτογραφία. Αυτά δεν γίνονται ούτε στις πιο καθυστερημένες χώρες του κόσμου.

Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων του κυρίου Μανδαλιανού. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία δείχνει το πόσο μεθοδικά και με τι σχέδιο η διοίκηση Μανδαλιανού αλλάζει σελίδα στο δήμο και δημιουργεί σύγχρονες υποδομές, που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στους δημότες.

Με άλλα λόγια, έτσι ασφαλτοστρώνουν στο δήμο της μπιφτέκας, όπου διάφοροι μπιφτεκάδες ψάχνουν τον τρόπο για να γυρίσουν την μπιφτέκα και να συνταχθούν με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Τώρα έχουν έναν παραπάνω λόγο. Μπορούν να συνταχθούν με τη διοίκηση Μανδαλιανού για τις ασφαλτοστρώσεις της γενικά και για το συγκεκριμένο δείγμα ασφαλτόστρωσης στην οδό Ανδρομάχης ειδικά.

Κιμ. Ο.

Φθηνή αντιπολίτευση για την ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρομάχης…
Οι Υπηρεσίες του δήμου δεν βρήκαν τον κάτοχο του παρκαρισμένου οχήματος στην οδό Ανδρομάχης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ