Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Βασίλης Ανδρεάδης «ισοπέδωσε» τον Νέστορα Λαφαζανίδη

Ο Βασίλης Ανδρεάδης «ισοπέδωσε» τον Νέστορα Λαφαζανίδη

Ο Βασίλης Ανδρεάδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, απάντησε στα όσα είπε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορας Λαφαζανίδης σχετικά με το «τίποτα» που άφησε η διοίκηση Σούλα στη διοίκηση Μανδαλιανού.

«Ακόμα και στο φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα, τα έργα τα οποία έχουνε υλοποίηση σύμβασης του 2022 είναι όλα μελέτες του 2018 και συμβασιοποιημένα το 2019. Όλα ανεξαιρέτως εκτός από τις διαγραμμίσεις», τόνισε ο Βασίλης Ανδρεάδης.

Τρία χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού προχωράει με έργα που προγραμμάτισε η προηγούμενη διοίκηση και ο Νέστορας Λαφαζανίδης παρουσιάστηκε σε συνέντευξη για να πει ότι από την προηγούμενη διοίκηση υπήρχαν κάποιες μελέτες και κάποια χρηματοδοτούμενα προγράμματα που δεν αναλογούν όμως στην έκταση ενός δήμου σαν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Τι απάντησε ο κύριος Λαφαζανίδης στον κύριο Ανδρεάδη; Πως δεν είπε ψέματα στη συνέντευξή του γιατί δεν λέει ψέματα, διότι ανέφερε τα έργα που έκανε η προηγούμενη διοίκηση και μάλλον ο κύριος Ανδρεάδης δεν είδε καλά τη συνέντευξη. Ο κύριος Λαφαζανίδης κάλεσε τον κύριο Ανδρεάδη να ξαναδεί τη συνέντευξη.

Αυτός όμως που πρέπει να ξαναδεί τη συνέντευξη δεν είναι ο κύριος Ανδρεάδης, αλλά ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης, ο οποίος είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πως δεν είπε στη συνέντευξή του αυτά που είπε. Αν τον άκουσε κάποιος στο Δημοτικό Συμβούλιο κόντεψε να τον πιστέψει γιατί σίγουρα θα σκέφτηκε πως δεν γίνεται να λέει πως δεν είπε πράγματα που είπε ή πως είπε πράγματα που δεν είπε. Κι όμως γίνεται. Μέχρι και ο κύριος Ανδρεάδης κόντεψε να τον πιστέψει, τόσο απόλυτα που διαβεβαίωνε πως δεν είπε αυτά που είπε.

Ο κύριος Λαφαζανίδης παρουσιάστηκε στη συνέντευξη για να πει πως ουσιαστικά παρέλαβε «τίποτα» από τη διοίκηση Σούλα, ενώ ακόμα και στο φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα, τα έργα τα οποία έχουνε υλοποίηση σύμβασης του 2022 είναι όλα μελέτες του 2018 και συμβασιοποιημένα το 2019. Όλα ανεξαιρέτως εκτός από τις διαγραμμίσεις. Και είναι έτσι όπως τα είπε ο κύριος Ανδρεάδης γιατί κανένας από τη διοίκηση, ούτε ο κύριος Λαφαζανίδης, δεν τόλμησε να πει πως είναι αλλιώς.

Άλλα λένε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, άλλα γράφουν στα δελτία τύπου και άλλα λένε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι τα γνωστά κόλπα της διοίκησης Μανδαλιανού. Μια χαρά «γάντι» του ταιριάζει του κυρίου Νέστορα Λαφαζανίδη η διοίκηση Μανδαλιανού. Σ’ αυτήν πρέπει να μείνει, παρά το γεγονός ότι τον απομάκρυνε ο δήμαρχος από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως ο ίδιος είπε στη συνέντευξη. Σ’ αυτήν πρέπει να μείνει και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να περάσουν στο 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών λέγοντας πως έκαναν όσα δεν έκαναν και λέγοντας πως δεν έκαναν όσα έκαναν.

Παραθέτουμε και το video από τη συνέντευξη του κυρίου Νέστορα Λαφαζανίδη για να ακούσει όποιος θέλει τι είπε και τι δεν είπε και με την ελπίδα ότι ο κύριος Λαφαζανίδης δεν θα διαψεύσει και το ίδιο το video.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ