Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα μαθηματικά είναι αμείλικτα για τη διοίκηση Μανδαλιανού

Τα μαθηματικά είναι αμείλικτα για τη διοίκηση Μανδαλιανού

Για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου ρωτήθηκε ο Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» από τους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Ο Κώστας Σωτηράκης με ταχυδακτυλουργικά κόλπα εξέτρεψε αλλού την κουβέντα και δεν απάντησε για το ΚΕΠ. Ο κύριος Σωτηράκης, αντί να πει γι’ αυτό που τον ρώτησαν, έλεγε για τα 22 εκατομμύρια ευρώ που ήρθαν στα ταμεία του δήμου με ενέργειες της διοίκησης Μανδαλιανού προκειμένου να γίνουν έργα.

Ο κύριος Σωτηράκης μπορεί να απέφυγε να απαντήσει για το ΚΕΠ, στο οποίο άρχισαν εργασίες διαμόρφωσης μετά από 13 μήνες, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τα μαθηματικά τα οποία είναι αμείλικτα για τη διοίκησή του.

Στα μαθηματικά λοιπόν υπάρχει ένα βασικό «εργαλείο», υπάρχει μια σπουδαία μέθοδος που ονομάζεται «απλή μέθοδος των τριών». Με βάση λοιπόν αυτήν τη μέθοδο και εφόσον η διοίκηση Μανδαλιανού χρειάστηκε 13 μήνες για να ξεκινήσει τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ, έργο ύψους 75.000 ευρώ περίπου, θα χρειαστεί 3.813 μήνες (317 χρόνια) για να ξεκινήσει έργα ύψους 22.000.000 ευρώ.

Το πόσα χρόνια θα χρειαστεί η διοίκηση Μανδαλιανού για να ολοκληρώσει τα έργα, θα μπορούμε να το γράψουμε όταν θα ολοκληρώσει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας Ευόσμου.

Επειδή τα μαθηματικά, λοιπόν, είναι αμείλικτα για τη διοίκηση Μανδαλιανού και επειδή δεν τη συμφέρουν, τα στελέχη της έχουν επιδοθεί στα παραμύθια της Χαλιμάς, τα οποία είναι βολικά αφού στις νεράιδες, στους νάνους, στους δράκους, στις Χιονάτες, στους λύκους, στα προβατάκια, στις πράσινες διαδρομές, στις πράσινες αναπτύξεις και στα πράσινα άλογα δεν χωράει η απλή μέθοδος των τριών.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ