Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ασφαλτόστρωση της διοίκησης Άρες Μάρες Κουκουνάρες

Η ασφαλτόστρωση της διοίκησης Άρες Μάρες Κουκουνάρες

Ένα αυτοκίνητο, μία ασφαλτόστρωση, άρες μάρες κουκουνάρες, άσχετοι τοπικοί “άρχοντες” και λοιποί υποψήφιοι “σωτήρες”!! Ααα και ο λαϊκισμός!!

Πανελλαδικές διαστάσεις πήρε η κωμικοτραγική ασφαλτόστρωση στην οδό Ανδρομάχης στον Εύοσμο. Ιστοσελίδες ενημερωτικές και χιουμοριστικές ανέδειξαν το θέμα. Βέβαια το φαινόμενο δεν διεκδικεί τις δάφνες της πρωτοτυπίας γιατί είχε γίνει στο παρελθόν και σε άλλους δήμους στην Ελλάδα που είχαν εξίσου “πετυχημένες” διοικήσεις! Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν όπως είναι γνωστό, συνεργεία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποίησαν ασφαλτόστρωση σε δρόμο, εκτός από το σημείο που ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο. Κατά πόσο ευθύνεται ο πολίτης που πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο μπορούμε να συζητάμε πολλές ώρες. Πάντως, τόσο στην επίσημη σελίδα του δήμου στο διαδίκτυο http://www.kordelio-evosmos.gr/ όσο και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100064388214458 δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση υπηρεσίας που να αναγγέλλει πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων με ονόματα οδών και ώρες εργασιών, ώστε οι δημότες και λοιποί πολίτες να ξέρουν πως να κινηθούν. Υπάρχουν μόνο κάποιες φωτογραφίες όπου ο “πετυχημένος” δήμαρχος του τόπου παρακολουθεί κάποιες από τις ασφαλτοστρώσεις, αυτές που έχει αναγάγει στο μεγαλύτερο επίτευγμα της αποτυχημένης θητείας του.

Σύμφωνα με την λογική και τον νόμο:

Α) Εφόσον το όχημα ήταν σταθμευμένο στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Β)  Τα συνεργεία των ιδιωτών εργολάβων (αν ιδιώτης ήταν ο υπεύθυνος του έργου) δεν διαθέτουν το δικαίωμα να παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να μετακινήσουν ένα αυτοκίνητο όταν γίνονται έργα

Γ) Βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι αρμόδιες αρχές (Τροχαία πχ.) είναι αυτές που μπορούν να μετακινήσουν όχημα το οποίο εμποδίζει την εκτέλεση έργων.

Δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή, που κάποιοι την αποκαλούν και “Άρες Μάρες Κουκουνάρες με Ήθος και Όραμα και Αναπνοή όσοι Αντέχετε” αποδείχτηκε για ακόμη μία, πολλοστή φορά, ανεπαρκής. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας …(πρωτότυπο μην πείτε) ενημέρωσε ότι έψαχναν τον πολίτη αλλά δεν τον βρήκαν, ενώ ο καθ’ ύλην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών μας ενημέρωσε με δήλωση του στα κοινωνικά δίκτυα, (παρότι δεν είναι του χαρακτήρα του) ότι κάποιοι τον έκαναν και “καζούρα” μιλώντας ταυτόχρονα  για λαϊκισμό. Στην περίπτωση του δεύτερου αντιδημάρχου θα έλεγα να αποφεύγει να χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου “λαϊκισμός”, γιατί ακόμη περιμένουμε τις έρευνες του για τον Kostas Papaioannou. Εκείνου του άθλιου ανώνυμου αλητήριου του Fb, που έβριζε πολίτες και δημότες κάτω από αναρτήσεις όπου υπήρχαν σχόλια για την δημοτική αρχή. Στο δια ταύτα της υπόθεσης διανύοντας τον δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου κάθε μέρα απογοητεύει τους δημότες του. Οι δε υποψήφιοι δήμαρχοι που επιζητούν την ψήφο των πολιτών για να φέρουν το καλύτερο αύριο, κρύβονται πίσω από τα πραγματικά προβλήματα γιατί φοβούνται μην πέσει κανένας κεραυνός από την κατοικία των …Θεών ή μην δυσανασχετήσουν τους χορηγούς δωροεπιταγών!! Από τέτοιους “σωτήρες” χόρτασαν οι δημότες!!

ΥΓ. Στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100064388214458 έχουν ακόμη ως κεντρική φωτογραφία την Απογραφή πληθυσμού που έγινε πριν ένα χρόνο. Δεν μπόρεσαν προφανώς να την αλλάξουν μέχρι σήμερα με κάτι που γίνεται τώρα!! Αν ζούσε ο Kostas Papaioannou αυτά δεν θα γινόντουσαν!!

Ανάρτηση του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook https://www.facebook.com/Sarrigiannides

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ