Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦθηνή αντιπολίτευση για την ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρομάχης…

Φθηνή αντιπολίτευση για την ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρομάχης…

Κάποιοι πρόλαβαν να μιλήσουν για φθηνή αντιπολίτευση όσον αφορά τα σχόλια για τον τρόπο που έγινε η ασφαλτόστρωση στην οδό Ανδρομάχης εξαιτίας ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, γιατί επέρριψαν τις ευθύνες στον οδηγό που εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο ενώ θα γινόταν ασφαλτόστρωση.

Την περίπτωση οι κάτοχοι του αυτοκινήτου να έχουν πάει κάποιο ταξίδι αυτές τις ημέρες ή να υπάρχει κάποιο ιατρικό ζήτημα ούτε που την σκέφτηκαν όσοι έσπευσαν να χρεώσουν το χάλι, που φαίνεται στις φωτογραφίες, στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Αλλά ας πάρουμε την περίπτωση να έχουν δίκιο και ο οδηγός να άφησε το αυτοκίνητό του εκεί, παρά το γεγονός ότι είδε πως θα γινόταν ασφαλτόστρωση.

Επειδή κάποιος οδηγός λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να προχωρήσει η ασφαλτόστρωση και το σημείο στο οποίο βρίσκεται το αυτοκίνητο να «μπαλωθεί» αργότερα; Δηλαδή μια νέα ασφαλτόστρωση έπρεπε να γίνει με μπάλωμα, επειδή ένας οδηγός δεν απομάκρυνε το αυτοκίνητό του;

Το ότι η τροχαία δεν επιτρέπεται να επέμβει, τι σχέση έχει με τη λογική της συγκεκριμένης ασφαλτόστρωσης; Δηλαδή, όσοι μιλούν για φθηνή αντιπολίτευση πιστεύουν πως, αφού ο οδηγός άφησε εκεί το αυτοκίνητό του, η ασφαλτόστρωση έπρεπε να γίνει ημιτελώς και να ολοκληρωθεί αργότερα με μπάλωμα;

Δεν θα χαρακτηρίσουμε τη στάση κανενός που υπερασπίζει αυτήν την ασφαλτόστρωση γιατί ίσως να μην το σκέφτηκε καλά. Δεν θα γράψουμε καν πως δεν είναι φθηνή η αντιπολίτευση, αλλά η διοίκηση. Θα γράψουμε όμως ότι είναι διοίκηση των μπαλωμάτων και του σπρωξίματος ζητημάτων κάτω από το χαλί και ότι ο τρόπος της συγκεκριμένης ασφαλτόστρωσης την αντιπροσωπεύει άψογα και ότι είναι φωτογραφία της.

Σ.

Οι Υπηρεσίες του δήμου δεν βρήκαν τον κάτοχο του παρκαρισμένου οχήματος στην οδό Ανδρομάχης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ