Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα εκατομμύρια ευρώ για τις αναπλάσεις κεντρικών οδών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Τα εκατομμύρια ευρώ για τις αναπλάσεις κεντρικών οδών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Η διοίκηση Μανδαλιανού πραγματικά πουλάει τρέλα. Παρουσιάζει ως τεράστιο έργο την αλλαγή της ασφάλτου και την αλλαγή των πλακών των πεζοδρομίων. Δηλαδή παρουσιάζει ως τεράστιο έργο κάτι που δεν αλλάζει την καθημερινότητα του δημότη.

Στις αναπλάσεις των κεντρικών οδών, για τις οποίες η διοίκηση Μανδαλιανού επαίρεται ότι έχει πετύχει μεγάλες χρηματοδοτήσεις, δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε καν η υπογειοποίηση των καλωδίων.

Προσπαθούν να παρουσιάσουν ως κοσμογονία το αυτονόητο. Τις ασφαλτοστρώσεις, τις αλλαγές των πλακών πεζοδρομίων, την περισυλλογή των σκουπιδιών, τα μερεμέτια σε σχολεία και γήπεδα.

Η διοίκηση που δεν έχει καταφέρει να ανοίξει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας για πάνω από ένα χρόνο, ενώ είναι ένα έργο το οποίο κοστίζει ελάχιστα χρήματα, προσπαθεί να παρουσιάσει ως μεγάλο έργο τις αναπλάσεις δρόμων.

Η διοίκηση που δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου για να μην τραυματίζεται και σκοτώνεται κόσμος από τροχαία ατυχήματα, προσπαθεί να παρουσιάσει ως μεγάλο έργο τις αναπλάσεις δρόμων.

Η διοίκηση που δεν έχει καταφέρει να κάνει μελέτη για ένα έργο πνοής, για ένα μεγάλο έργο, προσπαθεί να παρουσιάσει ως μεγάλο έργο τις αναπλάσεις οδών.

Ο Θεός να μας φυλάει από διοικήσεις που το βασικό έργο τους είναι οι αναπλάσεις οδών, οι πράσινες διαδρομές, τα πράσινα άλογα και οι πράσινες τρίχες.

Κιμ. Ο.

Εάν πάρθηκαν όλες αυτές οι χρηματοδοτήσεις γιατί απομακρύνθηκε ο Νέστορας Λαφαζανίδης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ