Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈμπρακτη απάντηση της διοίκησης Μανδαλιανού για το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας

Έμπρακτη απάντηση της διοίκησης Μανδαλιανού για το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας

Η έμπρακτη απάντηση της διοίκησης Μανδαλιανού για όλες τις κακοήθειες που ακούστηκαν περί καθυστέρησης των εργασιών στο χώρο της Πολεοδομίας Ευόσμου, στον οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, είναι ηχηρότατη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι σημερινές, τοποθετήθηκαν χθες κάποιες από τις πόρτες και τα παράθυρα του ΚΕΠ. Όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, τα υλικά που τοποθετούνται στο ΚΕΠ δεν είναι της σειράς.

Τρεις σειρές κάθετων παραθύρων και πέντε σειρές οριζόντιων σε μια και μόνο κατασκευή. Τρεις σειρές κάθετων παραθύρων, τέσσερις σειρές οριζόντιων παραθύρων και η πόρτα μόνο σε μία κατασκευή.

Και ο μεγαλύτερος τσομπάνος καταλαβαίνει πως μόνο η μελέτη τέτοιων κατασκευών είναι χρονοβόρα. Επιπλέον αυτές οι περίπλοκες κατασκευές πρέπει να γίνουν παραγγελία από το εξωτερικό γιατί θέλει ειδικά μηχανήματα για να κατασκευαστούν. Αυτού του είδους οι κατασκευές, με άλλη διοίκηση στο τιμόνι του δήμου, θα χρειάζονταν πολλά χρόνια για να γίνουν. Με τη διοίκηση Μανδαλιανού χρειάστηκαν λίγο παραπάνω από ένα χρόνο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού με τις υπερκατασκευές που τοποθετεί στο ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας δίνει ηχηρότατη απάντηση στη λάσπη που εκτοξεύτηκε εναντίον της για καθυστέρηση της διαμόρφωσης του χώρου. Σύντομα θα τοποθετηθούν στο ΚΕΠ και άλλες υπερκατασκευές και θα ανοίξει για να υποδεχτεί τους πολίτες σ’ έναν χώρο διαστημικό που θα είναι επίτευγμα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι, οι οποίοι θα επισκέπτονται το ΚΕΠ, θα το κάνουν όχι για να διεκπεραιώσουν κάποια εργασία τους, αλλά για να περιηγηθούν τους χώρους του και για να θαυμάσουν τη διαστημική αρχιτεκτονική με την οποία το έφτιαξε η διοίκηση Μανδαλιανού ώστε να είναι μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όταν τελικά θα εγκαινιαστεί αυτό το ΚΕΠ (μάλλον παραμονές των δημοτικών εκλογών), η αντιπολίτευση του δήμου δεν θα ξέρει που να κρυφτεί για όλα όσα κατηγορεί τη διοίκηση. Το ΚΕΠ αυτό θα είναι ένα δείγμα της λαμπρότητας των έργων που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει η διοίκηση Μανδαλιανού, εφόσον ο κόσμος την ψηφίσει ξανά για τέσσερις πέντε τετραετίες.

Παγ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ