Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτή είναι η αντίληψη του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου για το Τεχνικό...

Αυτή είναι η αντίληψη του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου

Σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 το απόγευμα το πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης Κορδελιού Ευόσμου κάλεσε:

  • τα 24 μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης
  • τους Αντιδημάρχους κ.κ. Λαφαζανίδη Ιωάννη Νέστωρα, Αμανατιάδη Κωνσταντίνο, Παμπουκίδου Αθηνά, Γαβαλά Μαρία, Σωτηράκη Κωνσταντίνο, Σταυρίδη Γεώργιο, Δεβετζή Πεσματζόγλου Φωτεινή, Δεμερτζή Χρήστο, Ταξίδη Χρήστο, Αθανασιάδου Νέδου Όλγα
  • τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Καμαρινό Ιωάννη, Σούλα Πέτρο, Ζυγά Νικόλαο, Κοκονά Αθανάσιο, Γιαννακόπουλο Ιωάννη
  • την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΕ
  • τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Ελευθερίου – Κορδελιού και Ευόσμου κ.κ. Μεσθανέα Πέτρο και Φωτιάδη Παναγιώτη
  • τους εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων – συλλόγων και των τοπικών κομμάτων

σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τον περιορισμό διάδοσης της νόσου covid-19, με θέμα την έγκριση του σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός είναι οι δύο κορυφαίες διαδικασίες στα όργανα του δήμου κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης, ο οποίος πρέπει να δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, κάλεσε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου σε συνεδρίαση σήμερα Τετάρτη στις 19:30 το απόγευμα στο δημαρχείο, μισή μόλις ώρα αργότερα μετά από την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Δηλαδή, ο κύριος Φωτιάδης πιστεύει πως η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα τελειώσει μέσα σε μισή ώρα και κατόπιν θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου. Δηλαδή, η συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου στην Επιτροπή Διαβούλευσης θα «ξεπεταχθεί» μέσα σε μισή ώρα.

Αυτή προφανώς είναι η αντίληψη του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου για το Τεχνικό Πρόγραμμα. Προφανώς με τέτοιες και παρόμοιες αντιλήψεις έφτασε να μην μπορεί να συνεδριάσει το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου λόγω έλλειψης απαρτίας.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανένας από τη διοίκηση Μανδαλιανού που να πει στον κύριο πρόεδρο πως δεν είναι σωστό να συγκαλέσει το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου μόλις μισή ώρα μετά από την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Αγγαρεία πράττουν τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού, ποινή εκτίουν, όπως θα έλεγε και ο αγαπητός Βύρων Πολύδωρας. Η πλάκα είναι που θέλουν να επανεκλεγούν. Ο κόσμος πάλι μάλλον θα ήθελε να τους πάρει και να τους σηκώσει ο στρατηγός άνεμος, στον οποίον είχε αναφερθεί και πάλι ο Βύρων Πολύδωρας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ