Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιμορφωτικό Σεμινάριο για την Εξυπηρέτηση - Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες...

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις

Θέμα: «Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις»,
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, Εύοσμος

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και τις ώρες 09:00 -13:00, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στον  Εύοσμο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα την Εξυπηρέτηση – Συναλλαγή Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις, για τα Στελέχη των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των Δήμων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά ένα σύνολο καινοτόμων Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για τα Στελέχη των Κέντρων Κοινότητας, των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των ΚΠΑ 2 της ΔΥΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στόχος των Σεμιναρίων είναι η ενίσχυση των γνώσεων των Στελεχών από τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες σε ζητήματα εξυπηρέτησης – συναλλαγής με πολίτες με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αλλά και η ενδυνάμωσή τους για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Ενημέρωση/ Ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εφαρμογής της δικαιωματικής προσέγγισης για την αναπηρία» και συγκεκριμένα της Δράσης 1.4 «Σεμινάρια σε θέματα εξυπηρέτησης/συναλλαγής ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις», της Πράξης «Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία  2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Συνολικά θα υλοποιηθούν 14  Σεμινάρια για τα Στελέχη των Κέντρων Κοινότητας, των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και των ΚΠΑ2 της ΔΥΠΑ, όλων των Δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι ένα από αυτά θα γίνει  στον Εύοσμο την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.
Για πληροφορίες παρακαλούμε  επικοινωνήστε  με  τον   κα. Δημητριάδου  Θεοπίστη  στο: 2310804043
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ