Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο ενδιαφέρον του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τις ασφαλτοστρώσεις

Το ενδιαφέρον του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τις ασφαλτοστρώσεις

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η διοίκησή του όχι μόνο μελέτησαν και υλοποιούν ένα γιγαντιαίο έργο ασφαλτοστρώσεων ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, ο δήμαρχος όχι μόνο επιβλέπει ο ίδιος συχνά πυκνά τις ασφαλτοστρώσεις, αλλά επιπλέον δείχνει ενδιαφέρον για τη διαδικασία της ασφαλτόστρωσης.

Στη φωτογραφία φαίνεται με πόσο μεγάλο ενδιαφέρον ο δήμαρχος παρατηρεί την ξηλωμένη και διαμελισμένη παλιά άσφαλτο να πέφτει στην καρότσα του φορτηγού για να πάει για πέταμα ή για όπου αλλού πάει μετά το ξήλωμά της.

Απόψεις πως ο δήμαρχος στη συγκεκριμένη φωτογραφία κοιτάζει με τόσο ενδιαφέρον τη διαδικασία ξηλώματος της παλιάς ασφάλτου όχι γιατί τον ενδιαφέρει η διαδικασία αλλά γιατί τον ενδιαφέρει η φωτογραφία που θα τραβηχτεί, είναι απλά άθλιες.

Άλλωστε θα πρέπει να φανταστούμε κάποιον, που προσέρχεται να ακούσει τα χάλκινα πνευστά μιας ορχήστρας, όχι επειδή τον ενδιαφέρει η μουσική αλλά επειδή χρειάζεται και αναζητά χαλκό.

Αυτό το τελευταίο είναι του Μπρεχτ. Για τον λόγο που προσέρχεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου σε μια ασφαλτόστρωση, ο Μπρεχτ δεν πρόλαβε να γράψει.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ