Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου»

«Σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου»

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση της 6ης Νοεμβρίου 2022, είπε πως το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακόμα κι αν ξεχάσουμε τις προηγούμενες ημερομηνίες που έδωσε η διοίκηση Μανδαλιανού για την παράδοση του σχολείου, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις τελευταίες.

Είπε ο κύριος Μανδαλιανός πως θα παραδοθεί το Σεπτέμβριο αλλά δεν παραδόθηκε. Κατόπιν είπε πως θα παραδοθεί τον Οκτώβριο αλλά και πάλι δεν παραδόθηκε. Τώρα λέει πως θα παραδοθεί το Νοέμβριο.

Ο κύριος Μανδαλιανός κάνει με το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ότι ακριβώς κάνει και με το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου. Δίνει όλο άλλες ημερομηνίες και πάει τη λειτουργία τους λίγο παραπέρα.

Ο κύριος Μανδαλιανός αντί να πιέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο Παιδείας να ολοκληρώσουν τις εργασίες και να παραδώσουν το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, πίεζε αρμόδιους και αναρμόδιους να στηρίξουν την αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική του απόφαση να στοιβάξει τους μαθητές των 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων σε ένα κτήριο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ