Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού αλλάζει όνομα…

Η παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού αλλάζει όνομα…

Η παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο πλαίσιο της ανανέωσής της αλλά και των προσχωρήσεων αντιπάλων στις τάξεις της, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών αλλάζει όνομα.

Ίσως μάλιστα να είναι ακριβώς αυτή η βόμβα για την οποία συζητούν τα στελέχη της διοίκησης του δήμου που λένε ότι θα σκάσει στην προεκλογική τους συγκέντρωση την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. Ίσως δηλαδή ο δήμαρχος ανακοινώσει την αλλαγή του ονόματος της παράταξής του.

Η παράταξη του δημάρχου εκσυγχρονίζεται, αλλάζει όνομα και από «Νέα Πνοή» θα μετονομαστεί σε «Μπιφτέκα Γυριστή», στα κάρβουνα, στο φούρνο, στο τηγάνι ή όπου αλλού τραβάει η ψυχή αυτού που θέλει να συμπορευτεί με τη συγκεκριμένη διοίκηση.

Ακούγεται μάλιστα πως θα γίνει και παρουσίαση του νέου λογότυπου της παράταξης σε διαφάνειες στο Πολιτιστικό Κέντρο ανάμεσα στις ευωδιές από το ψήσιμο της μπιφτέκας, την οποία θα γυρίζουν έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο διάφοροι μπιφτεκάδες στις σχάρες που έχουν προετοιμαστεί ειδικά γι’ αυτήν την επίδειξη γυρίσματος της μπιφτέκας.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ