Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓίνεται να μεταφερθούν οι δημοτικές εκλογές πιο πριν;

Γίνεται να μεταφερθούν οι δημοτικές εκλογές πιο πριν;

Η κουβέντα που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών, είναι η μεταφορά της από τον Οκτώβριο του 2023 στο Μάιο του 2024.

Καμία κουβέντα δεν γίνεται για τη μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών πιο σύντομα, αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, παρ’ όλο που κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, θα έπρεπε να προσδοκούμε να γίνουν οι δημοτικές εκλογές πιο γρήγορα για να γλιτώσουμε από τη νοσηρότητα της κατάστασης.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, παρ’ όλο που κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, θα έπρεπε να προσδοκούμε να γίνουν πιο γρήγορα οι δημοτικές εκλογές για να γλιτώσουμε από την παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που τα προτερήματά τους είναι ότι έχουν οικογένεια, ότι έχουν σύζυγο και παιδιά, ότι έχουν χόμπι τους τη γυμναστική, ότι είναι βέροι Ευοσμίτες ή Κορδελιώτες, ότι είναι καλοί υπάλληλοι ή επιτυχημένοι επαγγελματίες, ότι αγαπάν τα βουνά και τα πέλαγα, τους γνωστούς και τους άγνωρους τόπους, τα πουλιά, τα λουλούδια, τα σύννεφα και πιο πολύ αγαπάν τους ανθρώπους ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα έπρεπε να παρακαλάμε να γίνουν οι δημοτικές εκλογές μια ώρα αρχύτερα μήπως γλυτώσουμε μέρος της παρέλασης διαφόρων που ξαφνικά αποφάσισαν να προσφέρουν στο δήμο και να μας σώσουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ενώ μέχρι τώρα δεν θέλησαν να προσφέρουν στο δήμο ούτε μέσα από την ενεργοποίησή τους σε κάποιον πολιτιστικό σύλλογο, ούτε μέσα από την ενεργοποίησή τους σε κάποιον σύλλογο γονέων.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ