Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Πέτρος Λεμπετλής εννοεί τον Κλεάνθη Μανδαλιανό όταν μιλάει για πολιτικούς της...

Ο Πέτρος Λεμπετλής εννοεί τον Κλεάνθη Μανδαλιανό όταν μιλάει για πολιτικούς της τελευταίας χρονιάς;

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής απάντησε στο facebook σε αναγνώστη της «Αγκίδας», ο οποίος αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Πέτρος Λεμπετλής που εμφανίζεται ένα χρόνο πριν τις εκλογές.

Ο κύριος Λεμπετλής απάντησε πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα όποτε θέλει και όπου θέλει. Έχει δίκιο ο Πέτρος Λεμπετλής πως όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ασκούν κριτική όποτε θέλουν και όπου θέλουν. Ο ίδιος μάλιστα, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο δήμο, σαφώς μπορεί και πρέπει να εκφραστεί γιατί είναι χρήσιμη η κριτική του.

Ο Πέτρος Λεμπετλής στην απάντησή του στον αναγνώστη τον καλεί επίσης να προβληματίζεται για τους πολιτικούς που εμφανίζονται την τελευταία χρονιά.

Αυτή η τελευταία παραίνεση του κυρίου Λεμπετλή δημιουργεί απορίες. Η κουβέντα του είναι καμπάνα για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό και πολλά στελέχη της παράταξής του οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν τον τελευταίο χρόνο, αλλά το τελευταίο εξάμηνο πριν τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές; Μάλλον αυτούς θα εννοεί.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ