Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈγινε η δημοπρασία του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και η δημοπράτηση θα...

Έγινε η δημοπρασία του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και η δημοπράτηση θα γίνει Φεβρουάριο με Μάρτιο!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Οκτωβρίου 2022, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο πως έγινε η δημοπρασία του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού και ότι τον ενημέρωσαν οι Κτηριακές Υποδομές πως η δημοπράτηση θα γίνει Φεβρουάριο με Μάρτιο και πως αυτό είναι το τελικό.

Αναρωτιόμαστε αν είναι άλλο πράγμα η δημοπρασία και άλλο πράγμα η δημοπράτηση γιατί πραγματικά δεν καταλάβαμε. Πάντως, εάν η δημοπράτηση γίνει τελικά τον Φεβρουάριο με Μάρτιο, είναι μια ακόμη αλλαγή στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μέχρι τώρα και για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν δοθεί ένα σωρό ημερομηνίες από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Η τελευταία ημερομηνία που δόθηκε ήταν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου 2022, όταν ο κύριος Σταυρίδης είπε πως η δημοπράτηση θα γινόταν σε ένα με δύο μήνες.

Μάλλον στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να γίνει διευκρίνηση μήπως ο κύριος Σταυρίδης ήθελε να πει, κατά τη συνεδρίαση της 19ης Οκτωβρίου, πως έγινε η δημοπράτηση και πως Φεβρουάριο με Μάρτιο θα γίνει η ανέγερση.

Κιμ. Ο.

Ξεκινάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
Στο ίδιο έργο της δημοπράτησης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θεατές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ