Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα…

Και ο Κλεάνθης Μανδαλιανός υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα…

Διαβάζουμε σε έγκριτη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, με πανελλήνιο περιεχόμενο, το μήνυμα της υποψήφιας δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Μαρίας Μανούκα για την 28η Οκτωβρίου. Ψάχνουμε να βρούμε το μήνυμα κάποιου άλλου υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά δεν βρίσκουμε τίποτα. Ψάχνουμε να βρούμε έστω το μήνυμα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά ούτε και αυτό υπάρχει.

Βρίσκουμε ένα άλλο δημοσίευμα της έγκριτης ιστοσελίδας για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και για την επισημότητα με την οποία γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου. Και σε αυτό το δημοσίευμα, αντί να υπάρχει κάποιο μήνυμα του δημάρχου, υπάρχει το μήνυμα της υποψηφίας δημάρχου Μαρίας Μανούκα. Υποθέτουμε πως μάλλον ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, αφού πρώτα περίμενε στις τεράστιες ουρές όσων θέλουν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Μανούκα, κατάφερε τελικά να τη συναντήσει και να περάσει τις εξετάσεις για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό της.

Μόνο με τον παραπάνω τρόπο μπορεί να εξηγηθεί η αναφορά αποκλειστικά στο μήνυμα της Μαρίας Μανούκα για την 28η Οκτωβρίου και όχι στα μηνύματα των άλλων υποψηφίων και κυρίως του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Μάλιστα η έγκριτη ιστοσελίδα φιλοξενεί επίσης φωτογραφία της πλάτης του Μιλτιάδη Τασούλη κατά την κατάθεση στεφάνου, φωτογραφία μιας άλλης πλάτης αδιευκρίνιστου κατόχου κατά την κατάθεση στεφάνου, καθαρή φωτογραφία του Θανάση Γαρούφα κατά την κατάθεση στεφάνου και καθαρή φωτογραφία του πολιτευτή της Ελληνικής Λύσης Γεώργιου Κομνηνού κατά την κατάθεση στεφάνου.

Εάν τελικά ο κύριος Μανδαλιανός, καθώς και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, δεν έχουν αποσύρει τις υποψηφιότητές τους και δεν έχουν δηλώσει πως θα θέσουν υποψηφιότητα με τη Μαρία Μανούκα, τότε μόνο μια απάντηση υπάρχει στο γεγονός ότι εξαφανίστηκαν τα μηνύματα όλων τους για την 28η Οκτωβρίου και έμεινε μόνο αυτό της κυρίας Μανούκα. Να εξαφανίστηκαν τα μηνύματά τους και οι ίδιοι με βάση τη μεγάλη δημοσκόπηση που έκανε η έγκριτη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η οποία έδειξε πως Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θέλουν γυναίκα δήμαρχο σε ποσοστό 81%. Με τέτοιο ποσοστό στη δημοσκόπηση είναι δυνατόν να προβάλλονται υποψήφιοι που θέλουν να πάνε κόντρα στο 81% της βούλησης των δημοτών;

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ