Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μόνο σοβαρό λάθος στην εκδήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Το μόνο σοβαρό λάθος στην εκδήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Η εκδήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένη και προσέγγισε το άριστα. Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης, δυστυχώς, παίρνει κάτω από τη βάση.

Προφανώς ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά της εκδήλωσης την ώρα της εκδήλωσης, όμως αυτός που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης την ώρα της εκδήλωσης ήταν από το δικό μας «χωριό» ή από κάποιο άλλο;

Το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβαινε στο χώρο της εκδήλωσης ήταν η παρουσία του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος παρά τη διάσπαση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη από την παράταξή του, παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Άρχισαν να ανακοινώνουν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης τους παραβρισκόμενους και ξέχασαν τον Γιάννη Καμαρινό. Απίστευτα πράγματα. Ξέχασαν και τον Στάθη Καϊτετζίδη. Φώναζε από κάτω ο κόσμος ότι είναι παρών πρώην δήμαρχος αυτού του τόπου. Ξέχασαν τον Γιώργο Χατζηβρέττα και τον Στέργιο Στεργιάδη. Τους θυμήθηκαν αργότερα, σε δεύτερο χρόνο.

Ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να ήταν παρών στη συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η πιο σπουδαία παρουσία ήταν αυτή του Γιάννη Καμαρινού. Κάποιος όμως κοιμήθηκε όρθιος και υποβάθμισε μια παρουσία που η παράταξη Αλεξανδρίδη είχε ανάγκη να προβάλει. Θα μπορούσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά να θεωρηθεί υποτιμητική και προσβλητική απέναντι στον Γιάννη Καμαρινό. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δεν ήταν και τόσο ευπρόσδεκτος στην εκδήλωση, χωρίς αυτό να είναι αλήθεια.

Αλήθεια, ακούστηκε πως στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης; Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αβραάμ Σαπρανίδης ήταν εκεί ή μας γέλασαν τα μάτια μας;

Είναι ορισμένα πράγματα καθοριστικά και το συγκεκριμένο λάθος, η συγκεκριμένη ολιγωρία εάν θα συμβεί σ’ ένα κρίσιμο σημείο της προεκλογικής περιόδου μπορεί να στερήσει ακόμα και τη νίκη.

Κάποιον ή κάποιους θα πρέπει να τους ταρακουνήσει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης για να μην γίνουν στο μέλλον τέτοια λάθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ