Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ξαφνικά η διοίκηση Μανδαλιανού έξω από το κάδρο της αντιπαράθεσης

Και ξαφνικά η διοίκηση Μανδαλιανού έξω από το κάδρο της αντιπαράθεσης

Και ξαφνικά χαράς ευαγγέλια για τη διοίκηση Μανδαλιανού αφού, χωρίς να κάνει απολύτως μα απολύτως τίποτα, βρέθηκε εκτός του κάδρου αντιπαράθεσης. Μια διοίκηση που δεν μπορεί να διαμορφώσει επί ένα χρόνο το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ, το οποίο εξαιτίας της υπέστη έξωση, βγήκε εκτός αντιπαράθεσης.

Ούτε στα καλύτερά της όνειρα δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό η διοίκηση Μανδαλιανού. Λίγο ακόμα και οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα ξεπεράσουν τους δέκα.

Εξαιτίας αυτής της πολυδιάσπασης αρχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο σαφές πως οι συνδυασμοί που θα περάσουν το 20% θα βρεθούν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Πώς λοιπόν περνάει κανείς στο δεύτερο γύρο; Ποιον βαφτίζει εχθρό;

Μα φυσικά αυτόν που μέχρι χθες συμπορευόταν, προκειμένου να πάρει ψήφους από την κοινή δεξαμενή. Η κριτική στη διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι πολυτέλεια. Κανένας δεν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ανυπαρξία της, αφού για να περάσει κανείς στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να καταλασπώσει τον μέχρι πριν λίγες εβδομάδες συνοδοιπόρο του και όχι να κάνει αντιπολίτευση στη διοίκηση του δήμου.

Σ’ αυτό το αρρωστημένο σκηνικό η διοίκηση Μανδαλιανού έφτασε να παίρνει μαζί της ανθρώπους που μέχρι χθες ανήκαν στην αντιπολίτευση, θα συνεχίσει να παίρνει μέλη της αντιπολίτευσης και η αντιπολίτευση θα αδυνατεί να ασχοληθεί με αυτό το γεγονός αφού τα «αλληλομαχαιρώματα» δεν θα την αφήνουν.

Ούτε στα καλύτερά της όνειρα η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θα μπορούσε να φανταστεί το σκηνικό που έχει στηθεί. Η διοίκηση του απόλυτου μηδέν ετοιμάζεται να παραστήσει τον Λάζαρο και να νεκραναστηθεί και το θαύμα δεν θα το έχει κάνει ο Χριστός αλλά οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις της αντιπολίτευσης και προπαντός της μείζονος αντιπολίτευσης.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ