Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Τι κοινό μπορεί να έχουν οι κ.κ Γιάννης Καμαρινός και Μπόρις Τζόνσον;»

«Τι κοινό μπορεί να έχουν οι κ.κ Γιάννης Καμαρινός και Μπόρις Τζόνσον;»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Και η μικρή Ραλλού υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα!»:

«Τι κοινό μπορεί να έχουν οι κ.κ Γιάννης Καμαρινός και Μπόρις Τζόνσον;

Δυναμική επιστροφή ετοιμάζει ο Μπόρις Τζόνσον, στο πολιτικό σκηνικό του Ηνωμένου Βασιλείου, διεκδικώντας την αρχηγία του Συντηρητικού Κόμματος και την Πρωθυπουργία, που εγκατέλειψε μόλις πριν 2 μήνες, για λόγους…. εθνικού συμφέροντος.

Λέτε να έχουμε αντίστοιχη επιστροφή στις επικείμενες εκλογές του Γιάννη Καμαρινού, για λόγους ασυμφωνίας των πολυάριθμων…. υποψηφίων δημάρχων;

Πάντως η πρόταση έπεσε στο “τραπέζι”, (μεταξύ οίνου και τυρού) από δύο πρόσωπα “έκπληξη” που αποτέλεσαν πρωτοκλασάτα στελέχη (πρώην αντιδήμαρχοι) των διοικήσεων του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και Στάθη Λαφαζανίδη. Στην ουσία του ζητούν να επανεξετάσει τη θέση του (της αποχώρησής του, από τα κοινά) και να κατέλθει μ’ ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2023 και να “χτυπήσει” στα ίσα τη δημαρχία του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Άραγε ο Γιάννης Καμαρινός θα επιβεβαιώσει τη γνωστή ρήση του Ηράκλειτου “Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ αυτό μένειν”; Ίδωμεν!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ