Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Καλούμε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη συνάντηση»

«Καλούμε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη συνάντηση»

Η «Αγκίδα» ζήτησε από τον Τάσο Τσιλιγγιρίδη, αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, να μιλήσει για τη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 15:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης, έτσι ώστε να συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, αλλά και να προταθούν λύσεις γι’ αυτά.

Ο κύριος Τσιλιγγιρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πηγαίνουμε σε συνάντηση με τους επαγγελματίες της εστίασης γιατί έχουν σημαντικά προβλήματα.

Όσον αφορά την εγκληματικότητα υπάρχουν πολλές καταγγελίες από συναδέλφους της εστίασης για διάρρηξη των καταστημάτων τους. Υπάρχει έλλειμα ασφάλειας. Πρέπει να συζητήσουμε για το πώς θα παρέμβουμε στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη και καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Όσον αφορά την ανάπτυξη της αγοράς του δήμου σκεφτόμαστε κάποιες δράσεις για τα Χριστούγεννα, προκειμένου να κρατήσουμε τους κατοίκους του δήμου στην τοπική αγορά και προκειμένου να προσελκύσουμε και κατοίκους άλλων δήμων. Πέραν όμως των Χριστουγέννων προγραμματίζουμε δράσεις κάθε δίμηνο προκειμένου να προβληθεί η τοπική αγορά.

Θέλουμε τη συμμετοχή των επαγγελματιών της εστίασης προκειμένου να συζητήσουμε αυτά τα θέματα, τις προτάσεις τους και να δούμε τους καλύτερους τρόπους για να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ