Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα προβλήματα στο 10ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου ΘΑ λυθούν

Τα προβλήματα στο 10ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου ΘΑ λυθούν

Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές Βασίλης Ανδρεάδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 5ης Οκτωβρίου 2022, αναφέρθηκε σε επτά αιτήματα που έχουν καταθέσει αρκετές φορές οι σχολικές κοινότητες των 10ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και στη Σχολική Επιτροπή. Τελευταία φορά κατέθεσαν τα επτά αιτήματα στις 27 Ιουνίου 2022. Τα αιτήματα είναι κάποιες απλές τεχνικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα σχολεία, όπως η αποκατάσταση κάποιων θυρών στις τουαλέτες.

Ο κύριος Ανδρεάδης τόνισε πως από όλα αυτά τα αιτήματα το μόνο που πραγματοποιήθηκε είναι ο ελαιοχρωματισμός, ο οποίος όμως ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» και γι’ αυτό έγινε.

Η ερώτηση του κυρίου Ανδρεάδη ήταν τι θα γίνει με τα αιτήματα των συγκεκριμένων σχολικών κοινοτήτων.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως μια μητέρα από εκείνα τα σχολεία τον επισκέφτηκε και του έδειξε σε φωτογραφίες τα συγκεκριμένα προβλήματα παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη. Ο δήμαρχος είπε πως ο Κώστας Σωτηράκης δεσμεύτηκε να επισκεφτεί τα σχολεία και να δει τα προβλήματα και τις κακοτεχνίες, ώστε να υπάρξει αποκατάσταση.

Το ζήτημα δεν είναι να δει τα προβλήματα ο κύριος Σωτηράκης. Το ζήτημα είναι να τα λύσει και δυστυχώς με τον Κώστα Σωτηράκη στο τιμόνι της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών το ΚΕΠ, που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου, ξεπέρασε τον ένα χρόνο κλειστό, οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου δεν κατασκευάζονται, καμία μελέτη, που άφησε πίσω του στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία ο Νέστορας Λαφαζανίδης, δεν προχωρά.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ