Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν ισχύει το «πάω με όποιον θέλω αφού δεν θα είναι υποψήφιος...

Δεν ισχύει το «πάω με όποιον θέλω αφού δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Καμαρινός»

Κάποιοι, εκλεγμένοι με την παράταξη Καμαρινού στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, πιστεύουν πως μπορούν να συνεργαστούν με όποια παράταξη θέλουν επειδή ο Γιάννης Καμαρινός δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές!

Δηλαδή έθεσαν υποψηφιότητα με τον Γιάννη Καμαρινό στις προηγούμενες εκλογές επειδή θεώρησαν ότι ο κύριος Καμαρινός θα είναι καλός δήμαρχος; Τον εμπιστεύτηκαν επειδή είναι ευθύς και τίμιος άνθρωπος; Δηλαδή δεν έθεσαν υποψηφιότητα μαζί του στη βάση του προγράμματός του για να πάει το δήμο μπροστά;

Εάν δεν έθεσαν υποψηφιότητα με τον Γιάννη Καμαρινό στη βάση του προγράμματός του, τότε δεν είναι χρήσιμοι για το δήμο και τους δημότες και καλά είναι να μην πάνε σε καμία παράταξη.

Υποψηφιότητα με κάποιον υποψήφιο δήμαρχο θέτουμε επειδή συμφωνούμε με το πρόγραμμά του και επειδή πιστεύουμε πως θα το εφαρμόσει ακριβώς γιατί είναι τίμιος και ευθύς άνθρωπος.

Εφόσον λοιπόν η σωστή πρόταση είναι η παραπάνω, ότι δηλαδή έθεσαν υποψηφιότητα με τον Γιάννη Καμαρινό στη βάση του προγράμματός του και επειδή πίστευαν ότι θα παλέψει να το εφαρμόσει, τότε δεν μπορούνε να πάνε σε οποιαδήποτε παράταξη θέλουν. Δεν μπορούνε να πάνε, δηλαδή, σε παράταξη που έχει άλλο πρόγραμμα από την παράταξη Καμαρινού, δεν μπορούνε να πάνε σε μια παράταξη στην οποία ο Καμαρινός ακόμα και τώρα ασκεί δριμεία κριτική, δεν μπορούνε να πάνε σε μια παράταξη στην οποία ο κύριος Καμαρινός αρνείται, εδώ και αρκετές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να κάνει ερωτήσεις και προτάσεις γιατί, όπως εκείνος λέει, η αντιπολίτευση δεν εισακούγεται.

Οι επιλογές όλων των ανθρώπων, πολύ περισσότερο των εκλεγμένων, γίνονται πάνω σε αρχές. Δεν γίνονται πάνω σε προσωπικά θέλω και σε φιλίες. Δεν γίνεται και τον Καμαρινό να εκτιμάνε και να λένε πως εάν θα ήταν και πάλι υποψήφιος δήμαρχος θα πηγαίνανε μαζί του και ταυτόχρονα να πηγαίνουνε σε κάποια παράταξη που ο Καμαρινός κατηγορεί σφοδρά. Δεν γίνονται όλα μαζί.

Ας μας πούνε πως ο κύριος Καμαρινός είχε άδικο και πως είχε δίκιο ο κύριος Μανδαλιανός. Ας μας πούνε πως έκαναν λάθος που συμπορεύτηκαν τόσα χρόνια με τον κύριο Καμαρινό. Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται. Δεν γίνεται από τη μια να ευχαριστούν τον Καμαρινό και από την άλλη να πάνε με τον Μανδαλιανό. Δεν γίνεται γιατί οι ζωές των δημοτών δεν είναι παίξε γέλασε και οι επιλογές των εκλεγμένων καθορίζουν τις ζωές των δημοτών.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ