Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ συνεισφορά της διοίκησης Μανδαλιανού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων

Η συνεισφορά της διοίκησης Μανδαλιανού στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων

Βολεύτηκε η διοίκηση Μανδαλιανού τόσα χρόνια με τον κορονοϊό χωρίς πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων, χωρίς αιτήματα για χώρους, για εξέδρες, για τραπεζοκαθίσματα, για ήχο, για φωτισμό.

Φέτος που οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων ξεκίνησαν ξανά, η διοίκηση Μανδαλιανού τους δήλωσε πως δεν μπορεί να τους προσφέρει σχεδόν τίποτα. Πάλι καλά που τους έδωσε χώρους. Τέρμα οι εξέδρες, τέρμα ο ήχος, τέρμα τα τραπεζοκαθίσματα.

Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν συνεισέφερε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων. Οι φωτογραφίες δώσαν και πήραν. Ο δήμαρχος με ολόκληρη τη διοίκηση του δήμου «όργωσαν» τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοίρασαν χειραψίες και χαμόγελα. Λίγο πράγμα είναι να σου δίνουν το χέρι και να σου χαμογελάνε ο κύριος Μανδαλιανός και ο κύριος Σταυρίδης; Μην είναι και αχάριστοι οι σύλλογοι.

Επειδή έρχεται δύσκολη χρονιά και επειδή οι σύλλογοι θα ζητήσουν τους κλειστούς χώρους του δήμου για να γίνουν εκδηλώσεις γιατί ίσως τα κέντρα διασκέδασης να έχουν απαγορευτικές τιμές, ας φροντίσει η διοίκηση Μανδαλιανού να φέρει τους χώρους στην προ του κορονοϊού κατάσταση για να τους δώσει στους συλλόγους, όπως γινόταν πριν την πανδημία. Οι σύλλογοι έχουν ανάγκη να στηριχτούν με χώρους και υλικά. Οι χειραψίες και τα χαμόγελα περίσσεψαν.

Ας προσέχουν κιόλας τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού γιατί με τόσες χειραψίες θα πάθουν καμιά τενοντίτιδα και ο δήμαρχος δεν είναι ορθοπαιδικός για να τους γιατροπορέψει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ