Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚι όμως η διοίκηση Μανδαλιανού έχει ξεκινήσει να το διαμορφώνει από το...

Κι όμως η διοίκηση Μανδαλιανού έχει ξεκινήσει να το διαμορφώνει από το 2019!

Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να κατηγορείται όλο και από περισσότερους ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα στα τρία χρόνια της θητείας της, αλλά η ίδια έχει άλλη άποψη για το θέμα.

Σε ανάρτηση χειραψίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου καλωσορίζει, λες και συγκροτεί τώρα παράταξη, έναν ακόμα συμπολίτη μας στη «Νέα Πνοή» για να διαμορφώσουν μαζί αυτό που έχουν ξεκινήσει να διαμορφώνουν από το 2019.

Τι άρχισαν να διαμορφώνουν από το 2019; Μία πόλη όμορφη, φιλόξενη και λειτουργική, που θα σέβεται τον πολίτη και το περιβάλλον. Και που κοντά άρχισαν να τη διαμορφώνουν για να πάμε να τη δούμε κι εμείς και μάλιστα να έχουμε την αποκλειστικότητα της είδησης;

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε να διαμορφώσει έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τώρα τον χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και πουλάει ιστορίες περί διαμόρφωσης μιας πόλης όμορφης, φιλόξενης και λειτουργικής που θα σέβεται τον πολίτη και το περιβάλλον.

Ας ξεκινήσει ο κύριος Μανδαλιανός να διαμορφώνει το ΚΕΠ και βλέπουμε μετά για την πόλη. Αν δεν μπόρεσε σ’ ένα χρόνο να διαμορφώσει ένα ΚΕΠ, φανταζόμαστε ότι χρειάζεται περίπου έναν αιώνα για να διαμορφώσει αυτήν την πόλη.

Όμως η ανάρτηση του δημάρχου δεν ξεχνάει και το περιβάλλον. Η όμορφη πόλη που ξεκίνησε να διαμορφώνει η παράταξη τους δημάρχου από το 2019 θα σέβεται και το περιβάλλον. Γι’ αυτό ο δήμαρχος πήγε κι έκανε το 2019 τα εγκαίνια του περιπτέρου της Elpedison στη ΔΕΘ, γι’ αυτό τα Χριστούγεννα του 2020 πήρε δωροεπιταγές από την Elpedison τις οποίες παρουσίασε τη Μεγάλη Πέμπτη του 2021, γι’ αυτό χαρακτήρισε υποκειμενικές της μύτες τον δημοτών που μυρίζουν τη δυσοσμία, γι’ αυτό θέλει να ξανακάνει μετρήσεις για τη δυσοσμία προκειμένου να βρει αν βρωμάει όσο πριν γιατί τα ΕΛΠΕ έκαναν έργα και για να ανακαλύψει εν τέλει εάν για τη βρώμα ευθύνονται τα ΕΛΠΕ!

Είναι αλήθεια ότι από το 2019 ο δήμαρχος και η διοίκησή του ξεκίνησαν να διαμορφώνουν μία πόλη όμορφη, φιλόξενη και λειτουργική, που θα σέβεται τον πολίτη και το περιβάλλον, γεμάτη με πράσινες διαδρομές και πράσινα άλογα. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα ή, όπως ταιριάζει στην ιστορία της διοίκησης Μανδαλιανού, και πήγαν αυτοί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κι ησύχασε ο δήμος από τα πράσινα άλογά τους.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ