Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερίεργες συμμαχίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Περίεργες συμμαχίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Θανάσης Γαρούφας είναι ο τρίτος από τους 14 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμαρινού που στηρίζει τη Μαρία Μανούκα και όχι τον Βασίλη Ανδρεάδη, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιάννη Καμαρινό στη θέση του υποψηφίου δημάρχου μετά από εσωτερικές διαδικασίες στην παράταξή τους. Ακολούθησε τον Χρήστο Αντίνου και τη Μαρία Πασχαλίδου.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που έφυγαν από την παράταξη του τότε δημάρχου Πέτρου Σούλα, ακολουθώντας το Γιάννη Καμαρινό, γιατί έκριναν τον τότε δήμαρχο ανεπαρκή, επιστρέφουν σε μια παράταξη την οποία ουσιαστικά προώθησε ο κύριος Σούλας και η οποία παράταξη έχει υποψήφια δήμαρχο που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Πέτρο Σούλα κόντρα σε αυτούς που τον έκριναν ανεπαρκή. Η κυρία Μανούκα είχε κρίνει ως επαρκή και καλό δήμαρχο τον κύριο Σούλα και τον στήριξε, την ίδια στιγμή που δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης αποχωρούσαν. Ποιου το κριτήριο ήταν καλό; Αυτών που αποχωρούσαν ή της κυρίας Μανούκα;

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ίσως ορισμένοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν, αφού ο κύριος Σούλας δεν ήταν τελικά ανεπαρκής μιας και μπορούνε να συμπορευτούν μαζί του, γιατί δημιούργησαν τέτοιο ρήγμα στη διοίκηση Σούλα αφήνοντας ουσιαστικά το δήμο χωρίς διοίκηση. Καλύτερα είναι να το εξηγήσουνε στον κόσμο που ζητάνε να τους ψηφίσει για να αλλάξει σελίδα ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος και να μπει σε διαδικασία ανάπτυξης.

Και γιατί δεν άλλαξαν αυτή τη σελίδα στο δήμο και δεν τον έβαλαν σε διαδικασία ανάπτυξης όταν συμπορεύονταν ως διοίκηση με το δήμαρχο Πέτρο Σούλα; Και γιατί νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν αυτήν τη σελίδα με την κυρία Μανούκα, η οποία ουσιαστικά ωθήθηκε στην υποψηφιότητα από τον τέως δήμαρχο και στηρίζεται από αυτόν;

Θα ήταν πιο φυσιολογικό να βλέπεις δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμαρινού, που είχαν διασπαστεί από τη διοίκηση Σούλα γιατί, όπως ισχυρίζονταν, ο κύριος Σούλας ήταν ανεπαρκής ως δήμαρχος, να συμπορεύονται με την παράταξη Μανδαλιανού παρά με μία παράταξη που βασικός πυλώνας της είναι ο Πέτρος Σούλας. Ίσως πάλι η δική τους ματιά να είναι η σωστή. Ίσως να είναι φυσιολογικό δημοτικοί σύμβουλοι που συνέβαλαν να μείνει ο κύριος Σούλας έξω από το δεύτερο γύρο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και να πάρει εκείνο το απίστευτα μικρό ποσοστό για εν ενεργεία δήμαρχο, τώρα να συμπορεύονται μαζί του.

Στα παραπάνω ας προστεθεί σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού, πριν περίπου δύο μήνες, ότι η σύμπραξη με τον Πέτρο Σούλα είναι πολιτικό λάθος και ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Τελικά το πάθημα δεν έγινε μάθημα για όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Καμαρινού; Ας απαντήσουν και στο σχόλιο του επικεφαλής της παράταξής τους αφού παραμένουν μέλη της και δεν έχουν παραιτηθεί.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ