Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιάννης Καμαρινός αποκλείει συνεργασία με τον Πέτρο Σούλα

Ο Γιάννης Καμαρινός αποκλείει συνεργασία με τον Πέτρο Σούλα

Ο Γιάννης Καμαρινός με σχόλιό του στο facebook απέρριψε κατηγορηματικά την περίπτωση να συνεργαστεί με τον Πέτρο Σούλα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μάλιστα ο κύριος Καμαρινός χαρακτήρισε κάτι τέτοιο πολιτικό λάθος που έκανε μια φορά και δεν θα το ξανακάνει.

Όσον αφορά τη συμμαχία, για την οποία ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έκανε ανάρτηση πριν μερικές ημέρες, ζήτησε λίγη υπομονή γιατί «το καλό πράγμα αργεί να γίνει».

Το σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού αφορούσε την άποψη του γνωστού δημοσιογράφου του Ευόσμου Πέτρου Λεμπετλή, σύμφωνα με την οποία εάν συμπράξουν οι κύριοι Σούλας και Καμαρινός, θα εκλέγεται για 10 χρόνια ο κύριος Μανδαλιανός.

Ολόκληρο το σχόλιο του κυρίου Καμαρινού, με το οποίο απευθύνεται προσωπικά στον κύριο Πέτρο Λεμπετλή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, είναι το παρακάτω:

«Είναι δυνατόν να κάνω τέτοιο πολιτικό λάθος; Μια φορά έγινε και μάθαμε από το πάθημα. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Όσο για την ΣΥΜΜΑΧΊΑ λίγο υπομονή. Το καλό πράγμα θέλει δουλειά».

Από το σχόλιο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης καταλαβαίνουμε πως, σε περίπτωση ενδεχόμενης συμμαχίας, δεν πρόκειται να στηρίξει υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει και ο τέως δήμαρχος, Πέτρος Σούλας. Όσο για τη συμμαχία, στην οποία αναφέρεται ο κύριος Καμαρινός, δεν μένει παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ