Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού φορτώνουν τις αναλήθειές τους στους υπαλλήλους

Στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού φορτώνουν τις αναλήθειές τους στους υπαλλήλους

Μετά την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου, Όλγα Νέδου Αθανασιάδου, που έριξε στην Υπηρεσία Πρασίνου το βάρος των όσων η ίδια είπε περί του ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια δεν είχε γίνει προμήθεια υλικών άρδευσης, το ίδιο ακριβώς έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης.

Ο κύριος Σταυρίδης έριξε στην Υπηρεσία Παιδείας την ευθύνη για όσα είπε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, σχετικά με το ότι για πρώτη φορά επί της σημερινής διοίκησης έγιναν μελέτες και δόθηκε μηχανογραφικός εξοπλισμός στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Είχε λάθος ενημέρωση από την Υπηρεσία, είπε με μεγάλη ευκολία ο κύριος Σταυρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Οκτωβρίου, για όσα αναληθή είπε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Σεπτεμβρίου. Εύκολη και απαράδεκτη μεταφορά της ευθύνης στους προϊσταμένους των αντίστοιχων Υπηρεσιών.

Τα αναληθή, αλλά βολικά για τη διοίκηση Μανδαλιανού, λεγόμενα των αντιδημάρχων κυρίου Σταυρίδη και κυρίας Αθανασιάδου, φορτώθηκαν με ευκολία στην πλάτη των υπαλλήλων του δήμου. Τι να πεις για την τακτική της διοίκησης Μανδαλιανού να φορτώνει τα ψέματά της, όταν αποκαλύπτονται, στους υπαλλήλους του δήμου; Να πεις «ντροπή»; Λίγο θα είναι. Υπάλληλοι τα εύκολα θύματα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ