Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραπάνω από μία εβδομάδα περίμενε η Μαρία Πασχαλίδου στην ουρά…

Παραπάνω από μία εβδομάδα περίμενε η Μαρία Πασχαλίδου στην ουρά…

Ήταν το περασμένο Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, που δημοσίευμα ήθελε να έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να πολιτευτούν με την υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Μανούκα.

Μόλις χθες, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου εκλεγμένη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ανακοίνωσε πως η ίδια θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα.

Φανταστείτε τι κόσμο είχαν οι ουρές, ώστε να χρειαστεί μια ολόκληρη εβδομάδα στη Μαρία Πασχαλίδου για να δει την κυρία Μανούκα. Προφανώς η κυρία Πασχαλίδου πληροί τα κριτήρια συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα κι έτσι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της αμέσως μετά τη συνάντηση που έγινε κατόπιν αναμονής στην ουρά πολλών ημερών.

Πληροφορίες που λένε πως η Μαρία Πασχαλίδου προέτρεξε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τη Μαρία Μανούκα για να καπαρώσει τη θέση και να αναγκάσει την υποψήφια δήμαρχο να μην τη θέσει σε αξιολόγηση ανάμεσα στους χιλιάδες που συρρέουν για να μπούνε στο ψηφοδέλτιό της, είναι κακοήθεις διαδόσεις.

Ο αξιοκρατικός τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει η Μαρία Μανούκα, ως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αποδείχτηκε περίτρανα από το γεγονός πως ακόμα και η Μαρία Πασχαλίδου χρειάστηκε να περιμένει ολόκληρη εβδομάδα στην ουρά προκειμένου να τη συναντήσει για να αξιολογηθεί και να μπει στο ψηφοδέλτιό της.

Καλά θα ήταν η κυρία Μανούκα να σκεφτεί την περίπτωση να δοθούν νούμερα σε όσους περιμένουν στις ουρές για το ψηφοδέλτιό της, προκειμένου να πάψει το κυκλοφοριακό χάος που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του ότι οι ουρές της αναμονής είναι τόσο μεγάλες που κλείνουν μεγάλες οδικές αρτηρίες του δήμου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ