Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτόνομη προσθετική παρέμβαση πρέπει να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για το...

Αυτόνομη προσθετική παρέμβαση πρέπει να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για το ΘΕΠΑΝ

Η νομική διαδικασία που πρέπει να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για να κατοχυρώσει το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) λέγεται αυτόνομη προσθετική παρέμβαση.

Δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί της διοίκησης Μανδαλιανού πως δεν μπορεί ο δήμος να κάνει τίποτα και πως το μόνο που έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να παρακολουθεί τις νομικές διαδικασίες που δρομολόγησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Εδώ και τώρα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να αρχίσει την αυτόνομη προσθετική παρέμβαση και ταυτόχρονα να κινηθεί εναντίον όλων, αιρετών και υπαλλήλων, που με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει ζημία στο δήμο.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που η Εκκλησία διεκδικεί τόσο πιεστικά έναν χώρο που δεν της ανήκει, έναν χώρο που ο τίτλος ιδιοκτησίας βρίσκεται στο Δημόσιο και δικαιούχος είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού να κινείται με αναστολές και με βηματισμό χελώνας. Ο τρόπος που λειτουργεί ακόμα και τώρα η διοίκηση Μανδαλιανού στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ είναι πολύ παρεξηγήσιμος.

Βασίλης Κιμ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν προσπαθεί να κρατήσει το ΘΕΠΑΝ στην ιδιοκτησία του δήμου
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ