Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διαφωνεί με τον περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διαφωνεί με τον περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διαφωνεί με τον περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, θεωρώντας ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις το διάστημα 19:00 έως 21:00.

«Είναι προτιμότερο να δουλέψουμε με μία λάμπα στη βιτρίνα, με ένα φως και την ταμειακή μηχανή, παρά να κλείσει η επιχείρηση!», είπε ο Γιάννης Σούλας, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, στη Βεργίνα Τηλεόραση, εκφράζοντας την ανησυχία που υπάρχει σε όλο τον εμπορικό κόσμο μετά τις συζητήσεις για τη μείωση των ωραρίων στα εμπορικά καταστήματα.

Η διαφωνία του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού είναι απολύτως λογική αφού όλοι γνωρίζουν πως η μεγάλη κίνηση στα καταστήματα είναι μεταξύ των ωρών 19:00 και 21:00. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους παρέμβαση στο ωράριο θα ήταν καταστροφική και θα οδηγούσε σε νέο κύμα λουκέτων στην αγορά.

Πάντως, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, κατόπιν των έντονων αντιδράσεων του εμπορικού κόσμου δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα υπουργικής απόφασης και υποχρεωτικότητας στο μέτρο περιορισμού του ωραρίου των καταστημάτων.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ