Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυσκέψεις του κυρίου Μανδαλιανού για την παιδεία με τους ιερείς και για...

Συσκέψεις του κυρίου Μανδαλιανού για την παιδεία με τους ιερείς και για τη ρύπανση με τα ΕΛΠΕ

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ζει ηρωικές στιγμές το σωτήριο έτος 2022 με διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 5ης Οκτωβρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Εκπαίδευσης (Η΄ Σύλλογος Εκπαδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ένωση Γονέων του δήμου, Σύλλογοι Γονέων του 24ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου) δεν προσκλήθηκαν στη σύσκεψη που οργάνωσε ο δήμαρχος με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα τη συστέγαση του 24ου και 19ου. Ο κύριος Ναθαναηλίδης στηλίτευσε το γεγονός ότι όλοι αυτοί πήγαν απρόσκλητοι, είπαν τη γνώμη τους και κατόπιν ο δήμαρχος τούς έβγαλε έξω για να συσκεφτεί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και με ιερείς για το μέλλον της συστέγασης των δύο σχολείων.

Ούτε κουβέντα δεν είπε ο δήμαρχος για τη συγκεκριμένη κριτική του κυρίου Ναθαναηλίδη. Και τι να πει άλλωστε; Ότι το 2022 θεώρησε τους ιερείς ειδικούς για να συζητήσουν τη συστέγαση δύο σχολείων και δεν θεώρησε ειδικούς τους δασκάλους του δήμου;

Λίγο αργότερα, η δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Πασχαλίδου ζήτησε ενημέρωση από το δήμαρχο για τη συνάντηση που είχε το πρωί της 5ης Οκτωβρίου 2022 με τον κύριο Γιουτίκα, την κυρία Σαμαρά και εκπροσώπους των ΕΛΠΕ.

Ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε πως ήταν μία συνάντηση για μόνιμη παρακολούθηση των αέριων ρύπων και της δυσοσμίας με ηλεκτρονικούς ανιχνευτές διασκορπισμένους σε όλο το δήμο προκειμένου να εντοπιστεί η πηγή της δυσοσμίας για να αποδοθούν ευθύνες και στη συνάντηση αυτή κλήθηκαν όλες οι πλευρές να πούνε τις απόψεις τους.

Σύσκεψη για την Παιδεία με ιερείς σε θέση ειδικού περί των συστεγάσεων σχολείων και σύσκεψη για τη ρύπανση και τη δυσοσμία μαζί με τα ΕΛΠΕ. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού, από την οποία πλέον κανείς δεν περιμένει τίποτα παρά να περάσει ένας χρόνος και να πάει από εκεί που ήρθε για να γλιτώσει ο δήμος.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ