Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος θα κάνει νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία ώστε να δει...

Ο δήμαρχος θα κάνει νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία ώστε να δει αν ευθύνονται τα ΕΛΠΕ!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού όσον αφορά το λόγο για τον οποίο θέλει να κάνει τις νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία.

«Από εκεί και πέρα υπάρχει σχέδιο με το πανεπιστήμιο, με την κυρία Σαμαρά, πάλι να ελέγξουμε τους ρύπους και να αποδώσουμε τις ευθύνες στα ΕΛΠΕ ή οπουδήποτε αλλού. Ξανά να γίνει μια μελέτη για να δούμε τι γίνεται», είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου (Στις 4 ώρες και 34 λεπτά του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=OlBioIlRB94&t=14725s).

Μέχρι τώρα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ήθελε να κάνει μετρήσεις για να δει εάν βρωμάει περισσότερο ή λιγότερο από πριν και εάν έχουν αποδώσει τα έργα, που ο ίδιος μας διαβεβαιώνει ότι έκαναν τα ΕΛΠΕ, γιατί οι διαπιστώσεις της μύτης μας, πάλι σύμφωνα με την άποψη του δημάρχου, είναι υποκειμενικές.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος έκανε άλμα στο λόγο του και είπε πως θέλει να κάνει νέες μετρήσεις για να αποδώσει ευθύνες στα ΕΛΠΕ ή οπουδήποτε αλλού. Ο κύριος δήμαρχος, δηλαδή, δεν είναι σίγουρος εάν η δυσοσμία προέρχεται από τα ΕΛΠΕ.

Η τελευταία αυτή τοποθέτηση του δημάρχου ταυτίζεται με την προπαγάνδα των ΕΛΠΕ, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια επιμένουν πως η δυσοσμία δεν προέρχεται από αυτά, παρά το γεγονός ότι, όπως λένε, κάνουν εργασίες για τον περιορισμό της και παρά το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη βιομηχανία έδειξε η έκθεση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Φαίνεται λοιπόν πως η πηγή της δυσοσμίας για τον κύριο δήμαρχο και τη διοίκησή του μπορεί να μην είναι τα ΕΛΠΕ. Φαίνεται πως οι προσεγγίσεις του δημάρχου για τη δυσοσμία γίνονται όλο και χειρότερες για τους κατοίκους αυτού του τόπου. Φαίνεται πως ο δήμαρχος μας γυρίζει στις εποχές πριν από την έκθεση του ΑΠΘ, όταν ψάχναμε την πηγή της δυσοσμίας. Φαίνεται πως τελικά ο στόχος της διοίκησης Μανδαλιανού δεν είναι απλά να πάει παραπέρα το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Τι δουλειά είχαν τα ΕΛΠΕ στη συνάντηση για τις νέες μετρήσεις όσον αφορά τη δυσοσμία;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ