Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμπαιγμός της Μαρίας Πασχαλίδου από το δήμαρχο για τη δυσοσμία

Εμπαιγμός της Μαρίας Πασχαλίδου από το δήμαρχο για τη δυσοσμία

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τη δυσοσμία.

«Είναι πολύ χάλια η κατάσταση και κάθε βράδυ γίνεται και χειρότερη», τόνισε η κυρία Πασχαλίδου.

Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Όλγα Νέδου Αθανασιάδου, δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για την επισήμανση της Μαρίας Πασχαλίδου. Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος προφανώς δεν νοιάζεται καθόλου που μεγάλο μέρος του πληθυσμού του δήμου δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Ο δήμαρχος, αντιθέτως με την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, αποφάσισε να απαντήσει στην κυρία Πασχαλίδου λέγοντας πως ο δήμος είναι στην τελική ευθεία για νέες μετρήσεις από το πανεπιστήμιο για να αποδοθούν ευθύνες στα ΕΛΠΕ ή οπουδήποτε αλλού.

Ο δήμαρχος που επί πέντε μήνες δεν ήξερε ότι η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν δίνει τιμές από τους σταθμούς της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που επί πέντε μήνες δεν νοιάστηκε να μάθει γιατί συνέβαινε αυτό, που δεν τον ένοιαζε αν οι ρύποι «χτύπησαν κόκκινο», αυτός ο ίδιος δήμαρχος απάντησε στην κυρία Πασχαλίδου πως θα κάνει νέες μετρήσεις για τη δυσοσμία προκειμένου να πάρει μέτρα.

Κανονικός εμπαιγμός της Μαρίας Πασχαλίδου και των κατοίκων του δήμου από έναν δήμαρχο που ξεκάθαρα θα κάνει νέες μετρήσεις για να μην πάρει κανένα μέτρο πίεσης των ΕΛΠΕ προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο της δυσοσμίας. Κανονικός εμπαιγμός της Μαρίας Πασχαλίδου και των κατοίκων του δήμου από το δήμαρχο που εξελέγη με σημαία του την καταπολέμηση της δυσοσμίας.

Κιμ. Ο.

Ειρωνείες του Πέτρου Μεσθανέα στη Μαρία Πασχαλίδου για τη δυσοσμία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ