Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜανδαλιανός σε Σούλα: Ως δήμαρχος έκανες πρωταθλητισμό στην μπιρίμπα

Μανδαλιανός σε Σούλα: Ως δήμαρχος έκανες πρωταθλητισμό στην μπιρίμπα

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Αλέξανδρος Μανδαλιανός, με την οποία απευθύνεται στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα:

«Με έκπληξή μου άκουσα στη συνέντευξη που έδωσε ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας στις 27/9 στο κανάλι ΔΙΟΝ αναφερόμενος στο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ο οποίος είναι και γιός μου, να λέει πράγματα αναληθή, ψευδή και ανυπόστατα. Δεν θέλω να επεμβαίνω στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, αλλά τέτοιες λασπολογίες με αναγκάζουν να ανοίγω το στόμα μου.

Ο νυν δήμαρχος πηγαίνει στο γραφείο του καθημερινά στις 9.00-9.30, φεύγει 5.00 το απόγευμα και τρεις φορές την εβδομάδα λειτουργεί το ιατρείο του από τις 7.00 μέχρι τις 12.00 το βράδυ με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις ιατρικές του γνώσεις στους συμπολίτες του. Και είναι γνωστό τοις πάσι ότι ως ιατρός, στα χρόνια της καριέρας του, έχει προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του και εξακολουθεί να το κάνει όπου χρειάζεται.

Όσον αφορά εσένα που σαν δήμαρχος έμπαινες στις 8.00 στο δημαρχείο και έφευγες στις 11.00 το βράδυ, μάρτυρες είναι οι δημότες και ο γράφων ότι εκείνη την εποχή έκανες πρωταθλητισμό στη μπιρίμπα. Γι’ αυτό και ο λαός σε τιμώρησε ανάλογα καθώς είσαι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ελλάδα που ο λαός έστειλε στην τρίτη θέση και δεν σου έδωσε καν το δικαίωμα σε μια τετραετία να είσαι ούτε Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ακούγοντας τη συνέντευξη έκρινες και πρότεινες κάποια υποψήφια θέλοντας να το παίξεις κομματάρχης. Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό σε χαρακτηρίζει».

Συμφώνησαν Καμαρινός και Μανδαλιανός για την αχαριστία του Πέτρου Σούλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ