Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣκληρή απάντηση του Βασίλη Ανδρεάδη στο Σωτήρη Μαγόπουλο

Σκληρή απάντηση του Βασίλη Ανδρεάδη στο Σωτήρη Μαγόπουλο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Ανδρεάδης, με δήλωσή του στην «Αγκίδα», έδωσε σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Σωτήρης Μαγόπουλος σχετικά με το ότι άλλο γιατρό δεν θέλουμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για δήμαρχο εκτός αν είμαστε άρρωστοι και σχετικά με το ότι οι ιατροί πρέπει να κλείσουν τα ιατρεία τους για να γίνουν δήμαρχοι.

Η δήλωση του Βασίλη Ανδρεάδη είναι η παρακάτω:

«Το να βλέπουμε το 2ο μεγαλύτερο Δήμο της Β. Ελλάδας ως πεδίο ικανοποίησης προσωπικών απωθημένων και φιλοδοξιών για άσκηση εξουσίας,  αποτελεί τη μέγιστη παθογένεια της πολιτικής του τόπου μας, που δυστυχώς ούτε 10 γιατροί ενωμένοι  δεν θα μπορούσαν να τη θεραπεύσουν.

Ο κύριος Μαγόπουλος μετά την αποτυχία του να εκλεγεί με το τρένο του Πέτρου Σούλα πήδηξε στο ιατρικό τρένο του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Σήμερα ζητάει συγγνώμη από τους πολίτες για τη λανθασμένη απόφασή του. Πόσες άραγε ακόμα λανθασμένες αποφάσεις θα λάβει υπό την επήρεια της εμμονής του για την εξουσία;

Τον ευχαριστώ πολύ που με τη δήλωσή του αυτή  μου επιβεβαίωσε  ότι η απόφασή μου να κατέβω από το τρένο του 2019 ήταν σωστή  πριν αυτό συντριβεί στον τοίχο της αρχομανίας. Ας προσέχει ο νέος μηχανοδηγός  ανάλογους τοίχους.

Αναμένω δε  τη δημόσια τοποθέτησή του υποψηφίου που στηρίζει αναφορικά με τις υποψηφιότητες γιατρών στα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων.   Ελπίζω οι υποψήφιοι αυτής της παράταξης να μην είναι όλοι συνταξιούχοι ή άεργοι ώστε να ζητούν δουλειά από το Δήμο!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ