Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Τασούλης δεν θέλει αντιδήμαρχό του τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Ο κύριος Τασούλης δεν θέλει αντιδήμαρχό του τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό;

Σφοδρά αντέδρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης, στο σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου του Ευόσμου Πέτρου Λεμπετλή στο οποίο μιλούσε για πιθανή «σύμπλευση» Τασούλη – Μανδαλιανού.

Οι περισσότεροι κατάλαβαν από αυτό το σχόλιο πως ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θεωρεί πως δεν έχει καμία τύχη να θέσει ξανά υποψηφιότητα ως δήμαρχος και θα στηρίξει τον κύριο Τασούλη.

Ο κύριος Τασούλης αντέδρασε τόσο έντονα και πραγματικά προκαλεί απορίες με αυτή του την αντίδραση. Δηλαδή, δεν θα έπαιρνε μαζί του τον κύριο Μανδαλιανό ούτε ως αντιδήμαρχο; Δεν θα δεχόταν ούτε τη στήριξή του;

Φαίνεται πως ο Μιλτιάδης Τασούλης δεν θέλει μαζί του το δήμαρχο ούτε ως χειροκροτητή. Δεν μπορούμε βέβαια να πούμε πως έχει και άδικο γιατί έτσι όπως τα έχει καταφέρει ο δήμαρχος μάλλον κανένας δεν τον θέλει ούτε για χειροκροτητή, πολύ περισσότερο για αντιδήμαρχο.

Για τον δήμαρχο βέβαια δεν θα ήταν άσχημα να τον δεχτεί ο Τασούλης έστω ως χειροκροτητή. Με αυτόν τον τρόπο θα είχε παραπάνω χρόνο για τα ενδιαφέροντά του που σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση!

Κώστας Καρακώστας

«Με μπροστάρηδες “χρήσιμους ηλίθιους” δημιουργούν σενάρια αρρωστημένης φαντασίας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ