Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα δικαιώματα Μανδαλιανού στη συστέγαση σχολείων και τα δικαιώματα της αντιπολίτευσης

Τα δικαιώματα Μανδαλιανού στη συστέγαση σχολείων και τα δικαιώματα της αντιπολίτευσης

Η διοίκηση Μανδαλιανού, παρά τις αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, επιμένει να προχωρήσει στην αντιεκπαιδευτική και αντιεπιστημονική συστέγαση των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού κραδαίνει το δικαίωμά της να προχωρήσει στην πρωτοφανή και απαράδεκτη κατάργηση κτηρίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το έτος 2022 σε μια περιοχή που το χρειάζεται απόλυτα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού για μια ακόμα φορά θυμάται μόνο τα δικαιώματά της και ξεχνάει τα δικαιώματα των υπολοίπων. Η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να ασκήσει τα δικά της δικαιώματα κι ας διαφωνούν όλοι και ξεχνάει πως μπορούν και οι υπόλοιποι να ασκήσουν τα δικά τους δικαιώματα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού προφανώς ξεχνάει ότι στον ένα χρόνο που απομένει για να διοικεί (ο Θεός να το κάνει αυτό διοίκηση), μπορεί η αντιπολίτευση να μην αφήσει να περάσει τίποτα από το Δημοτικό Συμβούλιο λειτουργώντας το ίδιο εμμονικά με τη διοίκηση.

Εκτός κι αν ο δήμαρχος και η διοίκησή του θεωρούν τις εμμονές αποκλειστικό τους δικαίωμα. Και να δούμε εάν αρχίσει να συμπεριφέρεται εμμονικά και η αντιπολίτευση του δήμου, ποιον θα βάλει να την πιέσει ο κύριος Μανδαλιανός για να μπορέσει να ψηφιστεί μισή πρότασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημ. Θ.

Αυτός είναι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που ζητάει ψήφο για να εκλεγεί ξανά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ