Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτός είναι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που ζητάει ψήφο για να εκλεγεί...

Αυτός είναι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που ζητάει ψήφο για να εκλεγεί ξανά

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε για να έρθει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου κανένας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος προκειμένου να γίνει σύσκεψη και να ληφθούν μέτρα ώστε να λάβει τέλος αυτό το χάλι με τη δυσοσμία, που παρεμπιπτόντως και σήμερα το πρωί ήταν αφόρητη.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός σπρώχνει το πρόβλημα της δυσοσμίας κάτω από το χαλί, στην αρχή λέγοντας πως έχει περιοριστεί και πως οι μύτες των κατοίκων είναι υποκειμενικές, κατόπιν στήνοντας νέα διαδικασία μετρήσεων για να δει αν βρωμάει περισσότερο ή λιγότερο από πριν.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε για να έρθει στο δήμο κανένας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να δει τα χάλια του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού, τις 52 αίθουσες σε υπόγεια, τα κίμπο, τις αίθουσες σε διαδρόμους, λεβητοστάσια και τουαλέτες.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε για να έρθει στο δήμο κανένας Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να χρηματοδοτηθεί άμεσα η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου αλλά και άλλων σχολείων, ώστε να βγουν οι μαθητές από τα υπόγεια. Αντιθέτως ο κύριος Μανδαλιανός έστηνε φιέστες με την υπουργό Παιδείας για να δείξει ότι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όλα πάνε καλά.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε για να έρθει στο δήμο κανένας Γενικός Γραμματέας Υπουργείου προκειμένου να δει τα χάλια της περιοχής της Διαλογής και να γίνει σύσκεψη προκειμένου να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση για έργα.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε για να έρθει κανείς Γενικός Γραμματέας Υπουργείου για να δει τα χίλια δυο προβλήματα του δήμου.

Τρία χρόνια στο δημαρχιακό θώκο ο κύριος Μανδαλιανός δεν πίεσε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό για να γίνουν απλές ενέργειες, όπως το άνοιγμα του ΚΕΠ, η λειτουργία του πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου, ο σωστός ηλεκτροφωτισμός, το πότισμα των πάρκων, η κοπή των αγριόχορτων.

Μετά από τρία χρόνια απραξίας, ο κύριος Μανδαλιανός έβαλε λυτούς και δεμένους να πιέσουν το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας για να έρθει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να τον πιέσουν από κοντά να συμφωνήσει με τη σαρδελοποίηση των μαθητών του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Δυστυχώς αυτός είναι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών για να επανεκλεγεί και να τελειώσει το μεγάλο του έργο, να συστεγάσει, δηλαδή, κι άλλα σχολεία και να σαρδελοποιήσει κι άλλους μαθητές. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς σ’ αυτήν τη διοίκηση που να τολμήσει να αντιδράσει σ’ όλα αυτά τα τραγικά, αντιεπιστημονικά και αντιεκπαιδευτικά που κάνει ο δήμαρχος.

Κ. Τσ.

Τα δικαιώματα Μανδαλιανού στη συστέγαση σχολείων και τα δικαιώματα της αντιπολίτευσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ